Karşıyaka Göz Hastanesi 6 yılda 35 bin hastaya ışık oldu

2005 yılında hizmet giren Karşıyaka Göz Hastanesi göz sağlığıyla ilgili her türlü soruna 365 gün çözüm getiriyor.

Haberin Devamı

Altı yılda 35 bin kişiye ışık olduklarını söyleyen kurucu Op. Dr. Ömer Seymenoğlu, şunları söyledi:

“Ege Üniversitesi’nden emekli olunca hastaneyi açtım. 6’ncı yıla girdik. Dünyada göz alanında ne yapılıyorsa kornea nakli, lazer ameliyatları dahil herşey yapılıyor. İzmir’deki tek A sınıfı göz hastanesiyiz. İki de dal merkezimiz var. Biri Karşıyaka çarşıda biri de Çiğili’de. Ayda 6 bin hasta muayane ediyoruz, 500’e yakın ameliyatımız oluyor bir yılda 5-6 bin ameliyat 50-60 bin hasta muayenesi oluyor. SGK ile anlaşmamız var. Hastanemizde 2 ameliyathane, 12 yatağımız bulunuyor. Hastanede sürekli 4 doktor, merkezimizde 2 doktor, ayrıca bir acil ve anestezi hekimi görev yapıyor.”
Tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamalar konusunda öncülük ettiklerini, belirten Op. Dr. Ömer Seymenoğlu, “Karşıyaka Göz Hastanesi’ne kapıdan girdiğiniz andan itibaren farkındalığı yaşayıp, sıcak ilgi ve güler yüzle karşılanıp, hastanede olduğunuzu unutacaksınız” dedi.

Hangi branşlara bakılıyor

Haberin Devamı

* Katarakt; göz merceğinin saydamlığını kaybetmesi hastalığı olup en sık sebebi yaşlılıktır. Görmeyi azaltan nedenlerin başında gelir. Tedavisi sadece operasyonla mümkündür.
* Retina ve diyabet; küçük damarları bozan bir hastalıktır. Retina dediğimiz ağ, tabakada küçük damarlar etkilenmekte sızıntı ve kanamalar oluşmakta buna bağlı olarak görme bozulmaktadır. Ayrıca ileri yaşlarda sarı noktada dejenerasyonu oluşmaktadır.
* Görme bozuklukları; miyop, hipermetrop ve astimat şeklinde sınıflandırılabilir. Bunların tüm tedavileri yapılmakta. Ayrıca, glokom, şaşılık ve çocuk oftalmolojisi, diyabetik retinopati, alerjik göz hastalıkları, gözyaşı sistem bozuklukları, üveit, keratokonus, kornea nakli, göz estetikleri botoks, göz tansiyonu ve lazer tedavisi, gözyaşı kanal tıkanıklığı, göz testleri yapılmaktadır.

Nasıl ulaşılabilinir

6436/1 Sokak, No: 19 Dudayev Bulvarı (Mavişehir Karşısı) Bostanlı - İZMİR
Telefon: (0232) 362 54 54

Yazarın Tüm Yazıları