Karşıyaka –Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka –Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 18:12

Yeşil-kırmızılılar cumartesi günü İstanbul'da karşılaştıktan sonra 12 Ocak Salı günü de İzmir'de yine Galatasaray'ı ağırlayacak. Karşıyaka kupada topladığı 6 puan ile lider durumda, rakibi Galatasaray'da 6 puana sahip…

Haberin Devamı

Peki Karşıyaka – Galatsaray maçı hangi gün? Maç saat kaçta? Hangi kanalda? İşte ayrıntılar… 

Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmaları kondisyon yüklemeye ayırdı.

Yardımcısı Stefano Moreno'nun hazırladığı yorucu programı oyuncularına uygulayan tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerinin istediği kondisyon seviyesine gelmesinin ardından ikinci yarıda düşündüğü taktik çalışmalara başlayacak.

İkinci yarı öncesinde ilk transferini Kasımpaşa'dan Ryan Donk'la gerçekleştiren Galatasaray'da yönetim takviye çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Devre arası transferinde hata yapmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, elindeki geniş liste doğrultusunda görüşmelere devam ediyor. Fatih İşbecer ve Mehmet Özbek, birçok ülkede görüşmeler gerçekleştirirken oyuncularla yapılan son temasların ardından Mustafa Denizli'nin onayı beklenecek.

Bu arada Galatasaray'ın Antalya kamp programı da netleşti. Kamp çalışmalarını Belek'te gerçekleştirecek olan Sarı-Kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu üçüncü haftasında Türk Telekom Arena'da 9 Ocak Cumartesi akşamı oynanacak Karşıyaka maçının ardından Antalya'ya hareket edecek. Galatasaray, 15 Ocak 2016 Cuma günü İstanbul'a dönecek.

Haberin Devamı

Karşıyaka –Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

SABRİ SAKATLANDI

Antrenman sırasında sakatlanan Sabri Sarıoğlu’nun sağ alt arka adalesinde zorlanma tespit edildi ve Sabri Sarıoğlu’nun tedavisine başlandı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka ile 12 Ocak Salı günü deplasmanda oynanacak maç için ise İzmir'e gittikten sonra Antalya'ya geri dönerek kamp çalışmalarını Belek'te sürdürecek.

Karşıyaka –Galatasaray 12 Ocak Salı günü oynanacak ve 21.45'de başlayacak. Karşılaşma ATV ekranından naklen yayınlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!