Karşıyaka Denetimli Serbestlik 270 kişiye can suyu oldu

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka Denetimli Serbestlik 270 kişiye can suyu oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 10:53

Karşıyaka Denetimli Serbestlik 270 kişiye can suyu oldu

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılın son Koruma Kurulu Toplantısı'nda yıl boyunca kurumun çalışmalarına destek veren kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.

Bostanlı Gondol Tesisleri'nde düzenlenen toplantı Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Soylu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli, kurumun eski hükümlü, denetim yükümlüsü veya mağdur çocuklarıyla birinci derece yakınları için önemli çalışmalara imza attığını, bu çalışmalarda kendilerine destek veren kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. Toplantıda Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün 2016 yılı çalışmaları ile ilgili bilgi veren Sosyal Hizmetler Uzmanı Muhsin Aslan da, Aralık ayı içinde Nevvar Salih İşgören Vakfı ile yaptıkları protokol çerçevesinde 32 ihtiyaç sahibi çocuğa 175'er liralık giysi yardımında bulunduklarını ifade ederek şu bilgileri verdi:

“Nevvar Salih İşgören Vakfı, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Karşıyaka Belediyesi, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşam Vakfı, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanlığı, KASİAD, Türk Kızılayı, Milli Eğitim, Halk Eğitimi, Sağlık ve Toplum Sağlığı, İŞKUR Müdürlükleri ve Müftülükler gibi paydaş kurumlarla işbirliği içindeyiz. Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak 4 bin 234 kişiyi takip ediyoruz. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün başlıca görevi eğitim çalışmalarıdır. Kurum olarak 509 seminer çalışması gerçekleştirdik ve bu organizasyonlara 10 bin 180 kişi katıldı. 2016 yılı içinde 72 kişiye ayni ve nakdi yardımda bulunuldu. 11 çocuğa Nevvar Salih İşgören Vakfı aracılığı ile burs verildi. 7 kişiye barınma imkanı sağlandı. Meslek edindirme kurslarında 73 kişi belge alırken, 69 kişiye iş imkanı sağlandı. Özetle sadece bu yıl içinde 270 kişinin hayatına cansuyu verilmiş oldu."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!