Karşıyaka’da Cumhuriyet Bayramı’na Muhteşem Kutlama Programı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’da Cumhuriyet Bayramı’na Muhteşem Kutlama Programı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:37

CUMHURİYET'İN 92. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ, İZMİR'İN KARŞIYAKA İLÇESİNDE COŞKUYLA KUTLANACAK.

Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıl dönümü, izmir’in Karşıyaka ilçesinde coşkuyla kutlanacak.
Cumhuriyet Bayramı’nı anlamlı etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, 28 Ekim Çarşamba akşamı, onlarca vatandaşı alanlarda buluşturacak. Coşkulu kutlama programı, saat 19.00’da Fener Alayı ile başlayacak. Belediye hizmet binası önünde toplanacak binlerce Karşıyakalı, ellerinde meşaleler, pankartlar ve bayraklarla, Karşıyaka Çarşısı’ndan geçerek Anayasa Meydanı’na yürüyecek. Karşıyaka’yı ışıl ışıl bir görünüme kavuşturacak coşkulu kalabalığa, Karşıyaka Belediye Bandosu da eşlik edecek.
Meydanda ise saat 20.00’de sanatçı Mehtap Demir konser verecek. ‘Türkülerimiz yas, ağıtlarımız isyan’ sloganıyla gerçekleşecek konserle, hem Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıl dönümü kutlanacak, hem de son aylarda terör olaylarında hayatını kaybeden kişiler anılacak. Konser öncesi Karşıyaka Belediyesi halk oyunları kursiyerleri tarafından ‘Cumhuriyeti Böyle Kurduk’ başlıklı bir gösteri de sunulacak.
“CUMHURİYET’İN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ”
Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in 92. yılını, Karşıyakamıza yakışan bir coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde kutlayacağız. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte, Cumhuriyet Bayramımızı en güzel şekilde kutlamak bizler için ayrı bir anlam ve önem taşıyor. Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olduğumuzu bir kez daha göstermek için, tüm İzmirlileri etkinliklerimize bekliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!