Karşıyaka’da Adalet Ve Demokrasi Haftasına Özel Panel

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’da Adalet Ve Demokrasi Haftasına Özel Panel
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 12:24

İZMİR'İN KARŞIYAKA İLÇESİNDE, TÜRKİYE'NİN YAKIN TARİHİNDE SUİKASTE KURBAN GİDEN AYDIN İSİMLER, YAKINLARININ DA KATILDIĞI BİR PANELLE ANILACAK.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Türkiye’nin yakın tarihinde suikaste kurban giden aydın isimler, yakınlarının da katıldığı bir panelle anılacak.
Karşıyaka Belediyesi, Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Türkiye’nin yakın tarihinde suikaste kurban giden aydın isimler hatırlanacağı bir panel düzenleyeceğini bildirdi. 22 Ocak 2016 Cuma günü düzenlenecek olan panelin Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosunda saat 19:00’da başlayacağı öğrenilirken, panele hayatını kaybedenlerin yakınları da katılacak. Panelin moderatörlüğünü ise Madımak olaylarında ölen Şair Metin Altıok’un kızı ve CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı yapacak. Panele konuşmacı olarak ise eski Kültür Bakanı, CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Işık Kansu, Madımak olaylarında hayatını kaybeden Şair Dr. Behçet Aysan’ın kızı, yazar ve dramaturg Eren Aysan, 2002’de öldürülen Dr. Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu katılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!