Karşıyaka:0 Karabükspor: 0

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka:0 Karabükspor: 0
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2010 22:45

Bank Asya 1. Lig'de 28. haftanın son maçında Karşıyaka ile Kardemir Karabükspor 0-0 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Altay Alsancak
Hakemler: Yunus Yıldırım xx, Gökhan Ercan xx, Emin Yıldırım xx
Karşıyaka: Ramazan xx, Volkan xx (Dk. 46 Ayhan xx), Gurur xx, Fuat xx, Serkan xx, Timuçin xx (Dk. 76 Mutlu x), Kıvanç x, Taha xx, Köksal xx (Dk. 60 Erçağ x), Emrah x, Okan x
Kardemir Karabükspor: Ferhat xx, Engin xx, Bülent Bal xx, Muhammed xx, Ömer xx, Şenol xx, Hakan xx, Wasswa xx, Sertan x (Dk. 46 Burak x), Yasin x (Dk. 90 1 Aydın ?), Emenike x (Dk. 85 Ferdi ?)
Sarı Kartlar: Dk. 58 Ayhan, Dk. 68 Timuçin (Karşıyaka)

Ligin en fazla gol atan ekibi olan lider Kardemir Karabükspor, bu sezon Konyaspor ve Giresunspor müsabakalarının ardından 3. maçta gol atamadı.

Karabük temsilcisi en son 19. haftada Giresunspor ile golsüz berabere kalmıştı.

ARICA:“ÇOK MESAFE KAT ETMEMİZ LAZIM”

Haberin Devamı

Karşıyaka'da teknik direktör Erdoğan Arıca, “İyi bir ekiple çalışıyorum, ama çok mesafe kat etmemiz lazım” dedi.

Takımın başında ilk maçına çıkan Arıca, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ilk müsabakalarında iyi sonuç almayı istediklerini, ancak bunda başarılı olamadıklarını ifade etti. Arıca, sözlerini şöyle sürdürdü:

'İlk yarı daha üretken, pres yapan, topa sahip olan taraf Karşıyaka'ydı. Bugün fizik gücümüzün zayıf olduğunu gördük. İkinci yarı istediklerimizi yapamadık. Kardemir Karabükspor ikinci yarıda daha çok üretken oldu. İlk yarı biz, ikinci yarı onlar etkiliydi. doğal bir sonuç, maç berabere bitti. İyi bir ekiple çalışıyorum, ama çok mesafe kat etmemiz lazım.”

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz de, bu akşam her iki taraf için zor bir karşılaşma oynandığını belirterek, “İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci 45 dakikada istediğimiz oyunu sergiledik. Ancak gol bulamadık. Deplasmandan alınan 1 puan iyidir diye düşünüyorum. Gelecek hafta sahamızda kazanıp, tur atmak istiyoruz. Karşıyaka da iddialı bir ekip, yolu açık olsun” diye konuştu.

Ligde en son 9. haftada 18 Ekim 2009'da Orduspor'a mağlup olan Kardemir Karabükspor, namağlup unvanını 19 maça yükseltti. Karabük temsilcisi, oynadığı 19 maçta 15 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı, Karabük Valisi Nurullah Çakır, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal'ın yanı sıra İzmir Vali Yardımcısı Fazlı Akgün de takip etti.

Müsabakayı, 8 bin 443 seyirci izlerken, hasılat da 20 bin 391 lira oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!