Karşı cinsin farkına çok geç vardım

Güncelleme Tarihi:

Karşı cinsin farkına çok geç vardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 02:00

Tuğba Özerk, aşkla çok geç tanıştığını söyledi: “Benim 16-17 yaşına kadar aşkla hiç alakam yoktu! Karşı cinsin farkına çok geç vardım. Nedeni ne, hormonal mi yoksa başka bir şey mi, inanın ben de bilmiyorum.”

Haberin Devamı

TUĞBA ÖZERK FOTOĞRAFLARI  

* Türkiye’nin gündeminde bir süredir domuz gribi var... Bazı sanatçılar imza günlerinde, davetlerde maske takıyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

- Ben bir grip geçirdim de domuz muydu bilmiyorum! Başbakanı dinledim, aşı olmadım. Koskoca başbakan “olmayacağım” diyorsa vardır bir bildiği dedim. Bu arada ben normalde imza günlerinde kimseyi öpmem zaten... Sonuçta sırf onlarda değil bende de herhangi bir virüs olabilir.
     
* Sevgiliniz domuz gribi olsa onu öper misiniz?    

- Tedaviye götürürüm önce... Nereden çıktı şimdi sevgili!         
 
* Şu sıralar Tuğba Özerk neler yapıyor?     

- Klip çekmek istiyorum ama şarkı seçiminde çok kararsız kaldım. Son olarak “Gidesim Geldi” ve “Makas” şarkıları öne çıktı. Gelecek hafta şirkette bir toplantı yapıp karara varacağız.

* Sizi en çok kimler dinliyor?

- Bir ayrım yapamam ama çok fazla sayıda çocuk dinleyicim var. Benimle büyüyorlar, belki de ilk aşklarını benim şarkılarımla yaşayacaklar. Bu çok güzel...

* Siz kiminle büyüdünüz?

- Sezen Aksu’yla...

* İlk aşklarınızı da onun şarkıları eşliğinde mi yaşadınız?

- Benim 16-17 yaşına kadar aşkla hiç alakam yoktu ki!

* Neden, kendinizi çirkin mi buluyordunuz?

- Yoo... Karşı cinsin farkına çok geç vardım. Nedeni, hormonsal mi başka bir şey mi bilmiyorum.

PİYASADA ÇOK KÖTÜ SESLER VAR

* Yeni besteleriniz var mı?

 
- Olmaz mı, var tabii. Bazen uykumdan uyanıp beste yaptığım bile oluyor.

* Çok şarkı üretiyorsunuz, ne yapıyorsunuz tüm o eserleri?

- Bir kısmını başkalarına veriyorum, bazıları da beni doyurmadığı için çöpe gidiyor. Beni doyurmayan şarkıları başkalarına da vermek istemiyorum. Gerçi benim çöpüm başkalarının hiti olabilir...

* Size göre çöp olan bir hit adı verebilir misiniz?

- Yok, bunu söyleyemem, ama var öyle şarkılar. Beğenmediğim çok ses var bir kere... Ve iyi bir şarkıyı çok kötü bir ses söylediği zaman da o şarkı çöp oluyor.

* Niye isim vermiyorsunuz?

- Polemiklere karışmak istemiyorum. Ben müzik yapıyorum. Ucuz eleştirilerle bu işi bozmak da istemiyorum. Evet, bu ülkede kendi parasıyla CD yapanların çoğunun sesi kötü... Zaten iyi ses sahipsiz kalmaz. Evet, mücadele etmek çok zor. Ben de yıllardır iyi bir ses, iyi bir fizik ve iyi şarkılara sahip olmama rağmen mücadele ediyorum. Ama piyasa dengesiz.

MANKENSEN PODYUMDA YÜRÜ

* Piyasa nasıl düzelir?


- Herkes her şeyi yapmazsa düzelir. Mesela iyi bir manken misin, yürü podyumda... İyi bir oyuncuysan tiyatronu yap... Ama her şeyi yapmaya çalışma.

* Size bir dizi teklifi gelse, projeyi çok beğenip kabul etseniz, her şeyi yapmış olmayacak mısınız?

- Bana teklifler geliyor zaten... Hatta “Böyle mi Olacaktı”da oynadım bile. Fakat bende şöyle bir durum vardı. Türker ınanoğlu “Bir deneme çekimi yapalım” dedi. Kabul ettim ve ınanoğlu bana “ınanamıyorum, senin doğuştan yeteneğin var” dedi. Okuldayken de tiyatro eğitimi aldım bu arada ben. Yani bodozlama girmedim oyunculuğa...

* Ya o insanlara da “Senin doğuştan yeteneğin var” deniliyorsa...

- Kimin dediği çok önemli ama... Türker ınanoğlu şu anda Türkiye’nin en önemli yapımcılarından biri olarak, bir otoritedir.

Haberin Devamı

SPERM BANKASINA GİTMEK BANA GÖRE İŞ DEĞİL

Haberin Devamı

Sperm bankası yardımıyla çocuk yapar mısınız?

- Hayır, öyle bir şey yapmam. O çocuğa da o acıyı tattırmam. Ben anne ve babası ayrı büyüyen bir çocuk olduğum için, onun nasıl bir duygu olduğunu bilirim. Bir kitabın babanda kalır, bir kitabın annende... Oradan oraya dolanırsan, bu çok kötü bir şey. Ağır bir konu... Ben çocuğum babasız kalsın istemem. Travmatik bir durum. O yaralar mutlaka kalıyor da...
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!