"Karpatların Maradona"sı İzmir'e gelecek

Güncelleme Tarihi:

Karpatların Maradonası İzmire gelecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 15:28

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, İzmir'de düzenlenecek 2. Uluslararası 12 Yaş Altı Kupası maçları için 17 Nisan'da İzmir'de olacak.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi, Altınordu'nun düzenlediği "2. Uluslararası 12 Yaş Altı Kupası" için İzmir'e gelecek.

Altınordu Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, sportif etkinlikler yöneticisi Gökhan Göktürk ve beraberindekilerin önceki gün Romanya'ya gittiği ve 12 Yaş Altı Kupası'nda mücadele edecek Hagi Futbol Akademisi'ni ziyaret ettiği belirtildi. Burada Hagi ile bir araya gelen Altınordu ekibinin, kırmızı-lacivertli kulübün organizasyonu hakkında bilgi aktardığı bildirildi.

Altınordu ile Hagi Futbol Akademisi arasında karşılıklı bilgi alışverişine önem verdiğini belirten Hagi, uzun süredir takip ettiği Altınordu'nun doğru ve planlı işler yaptığını belirtti. "Bir çok ortak noktamız var" diyen Hagi, turnuva için 17 Nisan'da İzmir'de olacağı, ilk gün maçlarını izleyip başkan Seyit Mehmet Özkan ile bir araya geleceğini kaydetti.

Altınordu'nun bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası 12 Yaş Altı Kupası'nda Altınordu, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Brezilya'dan Fut Talentos, Almanya'dan Hoffenheim ve Fortuna Dusseldorf, Hollanda'dan Twente, Danimarka'dan Brondby, Romanya'dan Hagi Futbol Akademi ekipleri 17-20 Nisan tarihlerinde mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!