Karnından yorgan iğnesi çıktı

Güncelleme Tarihi:

Karnından yorgan iğnesi çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2008 00:00

Beypazarı ilçesinde karın ağrısı şikayetiyle doktora başvuran bir kişinin karnından, 10 santimetre uzunluğunda bir yorgan iğnesi, ameliyatla çıkartıldı.

16 yaşındaki Cuma Kaya, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle babası Recep Kaya tarafından Beypazarı Devlet Hastanesine götürüldü. Burada Kaya’yı, Dr. Abdullah Özdemir muayene etmeye başladı. Muayene sırasında Kaya’nın karın bölgesindeki bir cismin eline battığını fark eden Dr. Özdemir, cismin iğne olduğunu tespit etti.

Kaya’nın karnında bulunan 10 santimetre uzunluğunda iğneyi ameliyatla çıkartan Dr. Özdemir, Kaya’nın bağırsağında çok sayıda delik belirledi.

Karnındaki iğne çıkartılan ve bağırsaklarındaki delikler dikilen Kaya, hastanede gözetim altına alındı. Cuma Kaya, tedavisinin ardından, ameliyattan sonra rahat bir nefes aldığını ifade ederek, iğnenin karnına nereden girdiğini bir türlü anlayamadığını söyledi.

Karnında çıkan iğneyi gördüğünde çok şaşırdığını belirten Kaya, "Artık daha iyiyim. Ameliyatımı yapan doktorlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Baba Recep Kaya ise "Oğlumun karnına bu iğnenin nerede ve ne zaman girdiğini bilmiyoruz. Son 3 yıldır karın ağrısı çekerek yaşıyordu. Şükürler olsun ağrısı sızısı kesildi" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!