Karneni getir kitabını al

Güncelleme Tarihi:

Karneni getir kitabını al
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 22:00

Türkiye İş Bankası bu yıl 10’uncu kez ilk ve ortaokul öğrencileri için özel olarak hazırlanan 1 milyon bilim kitabı dağıtacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE İş Bankası, bu yıl 10’uncusunu düzenlediği ‘Karneni Göster Kitabını Al’ kampanyasında ilk ve ortaokul düzeyindeki 1 milyon öğrenciye, ücretsiz kitap dağıtacak. 2008’den beri her yıl okullar kapandığında özel olarak hazırlanan milyonlarca kitap, karnesiyle şubelere gelen öğrencilere ücretsiz olarak hediye ediliyor. Bu yıl da önsözünü Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve eleştirmen Doğan Hızlan’ın kaleme aldığı ‘Astronotlar Üşür mü? Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar Kitabı’ ile öğrencilere bilim dünyasından ilgi çekici konularda içerikler sunuluyor. Öğrenciler için özel olarak Çağlar Sunay’ın yazdığı kitapta yaşam, insan, bilim, teknoloji ve evrendeki adresimiz gibi 5 ana başlıkta yaklaşık 50 konuya yer veriliyor.

Karneni getir kitabını al

Haberin Devamı

Kitabın tanıtım toplantısında konuşan Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, “Bu yıl öğrencilerimize vereceğimiz bilim kitabımızda bitkilerden insan vücuduna, uzaydan DNA’ya onlarca konuda ilgi çekici bilgiler yer alıyor. Umarım bu kitabımızla çocuklarımızın okuma sevdasına katkıda bulunabiliriz” diye konuştu.

Kitabın önsözünü yazan Doğan Hızlan ise böyle projelerin gençlerin okuma alışkanlığı kazanmasında önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi. Kitabın yaz tatilinde öğrencilerin çevrelerindeki yaşamla ilgili yeni bilgiler edinmesinde oldukça faydalı olduğunu belirtti.

BAKMADAN GEÇME!