Karne hediyesi, ücretsiz havuz

Güncelleme Tarihi:

Karne hediyesi, ücretsiz havuz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 18:16

Karne hediyesi, ücretsiz havuz

Haberin Devamı

SARUHANLI Belediyesi, ilçedeki öğrencilere karne hediyesi olarak 9, 10 ve 11 Haziran günlerinde yüzme havuzunu ücretsiz açacak.

AK Partili Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, karnesini alan tüm öğrencileri 9 Haziran Cuma günü saat 14.00'te yüzme havuzuna beklediklerini belirtti. Öğrencilere karne hediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz havuz imkanı sunacaklarını dile getiren Başkan Yaralı, "Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bu etkinlikler, sosyal sorumluluktur. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda karne günü öğleden sonra tüm çocuklarımızı havuza bekliyoruz" dedi.

Yaz dönemi boyunca havuzda 4 can kurtarma personeli ve 2 yüzme eğitmeninin görev yapacağını ifade eden Yaralı, "Havuz ücretlerimizde artış yapmadık. Geçen yılki tarifeyi uygulayacağız. 0-7 yaş arası ücretsiz, 8 ve üzeri 10 lira olarak devam edecek. Çocuklarımız yaz döneminde hijyenik bir ortamda bu hizmetimizden faydalanabilir" diye konuştu.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!