Karne hediyesi olarak tablet düşünenler dikkat

Güncelleme Tarihi:

Karne hediyesi olarak tablet düşünenler dikkat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 11:32

Aral’ın teknoloji markalarından Hometech’in yeni tabletleri İdeal 10s ve İdeal 8s, karne hediyesi için iyi bir seçenek olarak tüm öğrencilerin beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı

Aileniz ve arkadaşlarınızla yazın keyfini bol bol çıkarırken en özel ve eğlenceli anlarınızı kaydedebileceğiniz otomatik focus özellikli 5 MP yüksek kamera çözünürlüğüne sahip İdeal 10s, yüksek kalitede fotoğraf ve video çekebilmenizi sağlayacak. 16 gb dahili hafıza ile yüksek depolama alanına sahip İdeal 10s, yüksek boyutlu dosya ve uygulamaları kolaylıkla hafızasına alabildiği gibi hafıza kartı ile harici olarak 64 gb lık bir depolama alanına da imkan sağlıyor.

Yaz tatilinizde istediğiniz videoyu izlerken 1.2 GHz hızında çalışan 4 adet 64 bit Atom çekirdeği içeren ve ARM Mali-450 grafik yongasıyla entegre gelen İdeal 10s ve İdeal 8s’in IPS ekranı ile her açıdan aynı görüntüyü alabiliyorsunuz ve G+G (cam + cam) ekran sayesinde dokunmatik hassasiyeti en yüksek seviyede hissediliyor.

Haberin Devamı

hometech.com.tr adresinde ve Teknosa, Bimeks, Media Markt gibi Türkiye’nin seçkin perakende noktalarında satışa sunulan tabletler, renkli hediye deri kılıfları ile de dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!