Karne hediyesi başkan Taşdelen'den

Güncelleme Tarihi:

Karne hediyesi başkan Taşdelenden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 13:52

Karne hediyesi başkan Taşdelen'den

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2015-2016 eğitim öğretim döneminin sonuna gelen öğrencilere hem karnelerini, hem de karne hediyelerini verdi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2015-2016 eğitim öğretim döneminin sonuna gelen öğrencilere hem karnelerini verdi hem de Çankaya Belediyesi'nin öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hazırladığı kitap serilerinin sonuncusu olan “Tükenmez Hayatlarö setini armağan etti.

ÜNİVERSİTE MEZUNİYETLERİNİ DE GÖRÜN

Özbirlik ve Mohaç İlkokulu sınıflarını tek tek ziyaret eden Başkan Taşdelen, öğrencileri başarıları nedeniyle tebrik etmesinin yanı sıra yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını önerdi. Öğrenci velileriyle de sohbet eden Başkan Taşdelen, çocuklarının üniversite mezuniyetlerini de görmelerini diledi.

KİTAPLAR MUTLULUK KAYNAĞI OLDU

Karnelerinin yanı sıra altı farklı kitaptan oluşan “Tükenmez Hayatlarö serisini alan çocuklar, büyük bir mutluluk yaşadı. Çocuklar hemen Vincent Van Gogh, Leonardo da Vinci, William Shakespeare, Ludwig van Beethoven, Antoni Gaudi ve Albert Einstein gibi dünyaca ünlü bilim ve sanat insanlarının yaşam hikayelerinin anlatıldığı renkli kitapları incelemeye başladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!