Karnavala hazır mısınız?

wissôtel The Bosphorus İstanbul’un, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği ‘Çocuk Karnavalı’ bu yıl 28 Nisan Pazar günü gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Bahçeşehir Koleji’nin ana sponsorluğunda düzenlenecek eğlenceli etkinliğin geliri AÇEV’in eğitim konusundaki çalışmalarına aktarılacak. 12.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek karnaval hem çocuklara hem de ailelerine renkli aktiviteler ve sürprizler sunacak. Birbirinden lezzetli brunch ikramları, çocuk büfeleri, farklı yaşlara uygun oyun alanları, sevilen sanatçıların sürprizleriyle eğlenceli bir gün planlanıyor. Sponsorlar ve tüm destek verenler de çocukların unutulmayacak bir gün geçirmesi için renkli aktiviteler hazırlıyorlar. Biletler otele girerken alınacak. Yetişkinler için 150 TL, çocuklar 75 TL, 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz.

Akıllı oyuncakların adresi


Everlandkids, Türkiye’de çocukların zihinsel gelişimi için yeterli sayıda ürün ve satış noktası olmadığını düşünen dört genç kadın girişimci tarafından beş ay önce kuruldu. Seden Teymen Özveren, Aslı Teymen Erek, Buse Büyükyılmaz Özdemir ve Beste Büyükyılmaz’ın hedefi, bilinçli ebeveynlere ve çocuk eğitimine gönül vermiş insanlara kolayca ulaşmak.

Adana’da açtıkları ilk maÄŸazanın ardından internetten de tüm Türkiye’ye ürünleri ulaÅŸtırmaya karar vermiÅŸler. Markanın alışveriÅŸ sitesi everlandkids.com.tr’de, yeni doÄŸmuÅŸ bebeklerden 10 yaşına kadar çocuklar için, Melissa Doug, Bloco, Carioca, Pearson, Plantoys gibi, kendi alanlarında en iyi yerli ve yabancı markaların ürünlerini bulmak mümkün. Sitede; kategorilere ayrılmış, yaÅŸ gruplarına göre sınıflanmış ve özel seçilmiÅŸ kutu oyunları, kırtasiye malzemeleri, ahÅŸap oyuncaklar, zihin geliÅŸtirici oyunlar yer alıyor.  Â

Yazarın Tüm Yazıları