Karlov cinayetinde bir flaş gelişme daha... Heyet geliyor

Güncelleme Tarihi:

Karlov cinayetinde bir flaş gelişme daha... Heyet geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 19:00

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, Rusya'dan bir heyetin salı günü Ankara'da olması bekleniyor. Karlov cinayeti soruşturmasında dün FETÖ ile iltisaklı olduğu için meslekten ihraç edilen eski polis Ramazan Yücel tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Rusya heyetinde savcı, güvenlik ataşesi, Acil Durum Bakanlığı yetkilileri ve adli tıp yetkilileri olacak. Rus heyet 19 Aralık Salı günü Ankara'ya gelerek Emniyet Genel Müdürlüğünde temaslarda bulunacak.

Heyettekiler, daha sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek soruşturmaya ilişkin görüşmelerde bulunacak.

5 KİŞİ TUTUKLU

Rus heyet, Karlov'un hayatını kaybettiği saldırının ardından Ankara'ya gelerek, cinayetin işlendiği Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde incelemelerde bulunmuş, daha sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etmişti.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov, 19 Aralık'ta Ankara'da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Cinayetle ilgili aralarında Guru Medya Yayın Grubu Başkanı Hayreddin Aydınbaş'ın da bulunduğu 3'ü polis 5 kişi tutuklanmıştı En son gelişme dün gerçekleşmiş ve FETÖ ile iltisaklı olduğu için meslekten ihraç edilen eski polis Ramazan Yücel de tutuklanmıştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!