Karla mücadele ekipleri hazır kıta

Güncelleme Tarihi:

Karla mücadele ekipleri hazır kıta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 17:17

Karla mücadele ekipleri hazır kıta

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de bugün itibaren etkili olan kar yağışı ile ilgili belediye ekipleri hazır kıta görev başında olduğunu ifade etti.

Yurdun birçok bölgesinde etkili olan kar yağışının Kayseri kent merkezinde de etkiliği olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yoğun kar ve buzlanmaya karşı hazır olduklarını söyledi. Öğleden sonra başlayan kar yağışının ulaşımı da olumsuz etkileyeceğini ancak Melikgazi ekiplerinin hazır kıta olarak görevlerinin başında beklediğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç,  özellikle Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi, Battalgazi, Tavlusun, Turan, Erciyes ve Hisarcık Yolunda greyder ile tuz serpme araçları bulundururken, tuzlama ekiplerinin de hazır olduğunu kaydetti.

Kar ile mücadele ekiplerinin özellikle okul ile belediye otobüs güzergâhları ile eğimli yollarda hem temizleme hem de buzlanmaya karşı tuzlama çalışmasına hazır olduğunu bildiren Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi ilçesinde kış şartlarında ulaşımın güvenli ve seri olması amacı ile Kasım ayında planlama yapıldı. Bölge, planlama kapsamında çalışma programına hazırlandı. Belediyenin kamyon, greyder araçlarından hariç araç kiralama ile hizmetin daha seri ve verimli olması için çalışıyoruz. Daha önce organize ve koordine edilen ekipler vardiya usulü çalışma yapacaklardır. Özellikle ana cadde ve bulvarlar da, Battalgazi, Erciyes, Asım Köksal, Konaklar caddeleri, Gesi Yolu, Kıranardı Yolu, Turan, Subaşı yolları gibi eğimli yollarda tuzlama çalışmaları önem arz etmektedir” dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!