Karizmayı çizdirdi

Güncelleme Tarihi:

Karizmayı çizdirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2007 00:00

Sevgilisi Sarah Larson’la birlikte geçirdiği motor kazasının ardında kaburgası kırılan George Clooney, önceki gün ’The Sex Ramp’ (Seks rampası) adlı aletle evinden çıkarken görüntülendi. Seks rampası, sakatlık geçiren çiftlere sevişirken daha rahat hareket etme kolaylığı sağlıyor.

Birçok dergi tarafından en seksi erkek seçilen George Clooney’ye nazar değdi... Hatırlanacağı gibi birkaç hafta önce Clooney’in motosikletle gezerken bir arabayla çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Clooney’in kaburgası sevgilisi Sarah Larson’ın ise ayağı kırılmıştı. 46 yaşındaki aktör önceki gün evinden çıkarken elinde vücudunda problem olan sevgililerin daha rahat sevişmesi için hazırlanan bir düzenek olan seks rampasıyla görüntülenince ABD basınında espri konusu oldu.
/images/100/0x0/55ea90e9f018fbb8f88858f5

Oscar’lı aktör konuyla ilgili açıklama yapmadı ama aktörün ismini açıklamayan yakın bir arkadaşının internete düşen yorumu hayli ilginç: "George’un motosiklet kazasından sonra kaburgası kırıldı. Acıları hálá devam ediyor. Sevgilisi Sarah’nın ise ayağı kırık. İkili daha rahat sevişmek için bu aleti aldı." Çiftlere daha kolay ilişki imkanı sunan seks rampası, ABD’de 149 dolara satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!