Kariyerinizi 1. Lige taşıyın

Güncelleme Tarihi:

Kariyerinizi 1. Lige taşıyın
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 16:09

Sabancı Üniversitesi’nin Yüksek Lisans Programlarıyla geleceğinizi birlikte şekillendirelim

Ekonominin tüm dinamiklerini düşünen ve geleceğin liderlerini yetiştiren Sabancı Üniversitesi, özel sektör ve kamunun taleplerini de dikkate alarak profesyonellere yönelik, tezsiz yüksek lisans programları sunuyor. Mühendislik, yönetim bilimleri ve sosyal bilimler alanlarının ortak çalışmalarıyla fark yaratan programlar tasarlayan Sabancı Üniversitesi, dersleri Karaköy Manerva Han’da ve/veya Tuzla kampüsünde yapılan Profesyonel Yüksek Lisans Programları ile kendini geliştirmek, geleceğin liderleri arasında yer almak isteyen tüm profesyonelleri bir araya getiriyor.

MDBF Profesyonel Yüksek Lisans Programları Karaköy Minerva Han’da…
Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin profesyonellere yönelik Bilişim Teknolojileri, Veri Analitiği, Enerji Teknolojileri ve Yönetimi yüksek lisans programlarında dersler, katılımcıların çalışma hayatlarını aksatmadan eğitim programına rahatça devam edebilmeleri için Karaköy Minerva Han’da yapılıyor.

Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı
Profesyoneller için tasarlanan Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı katılımcıların yazılım alanında uzmanlık kazanmasını hedefliyor. Yazılım derslerinin yanı sıra program, veri modelleme ve veritabanı uygulamaları, iletişim protokolleri, sistem ve ağ güvenliği, proje yönetimi, linux işletim sistemi, IT yönetişimi ve yazılım sınama gibi geniş bir yelpazede katılımcıların eğitim ihtiyaçlarına ve kariyer planlarına cevap verebilecek nitelikte derslerle zenginleştirilmiş.

Veri Analitiği Yüksek Lisans Programı
Veri Analitiği Yüksek Lisans Programı, çalışma hayatını aksatmadan analitik becerilerini geliştirmek isteyen profesyoneller için tasarlandı. Programın temel hedefi, Python ve R gibi veri analizinde yaygın kullanılan programlama dillerine hakimiyet, Weka ve Rapidminer gibi hesaplama araçlarının ders kapsamında kullanımı, veri modellemesi, yönetimi ve işlenmesi, veri madenciliği, makine öğrenmesi, veri analitiğiyle pratik vaka çalışmaları, istatistiksel yöntemler, optimizasyon ve modelleme, keşifsel veri analizi ve görselleştirme, sosyal ağ analizi gibi derslerle, geleceğin uzmanlık alanı olan veri yönetimi için gereken altyapı ve birikimin sağlanması.

Enerji Teknolojileri ve Yönetimi Programı
Enerji Teknolojileri ve Yönetimi Programı; mühendislik, temel bilimler, ekonomi, yönetim, siyaset, kamu politikaları gibi alanlardan ve farklı sektörlerden gelen, enerji sektöründe uzmanlaşmak isteyen, enerji sektöründe ya da farklı sektörlerde çalışma deneyimine sahip profesyoneller için tasarlandı.

Yönetim Bilimleri Fakültesi Profesyonel Yüksek Lisans Programları Tuzla’daki kampüsümüzde...
Executive MBA programının Cuma akşamları Karaköy Minerva Han’da gerçekleşen dersleri dışındaki tüm YBF programlarının dersleri (Profesyoneller için MBA, Full Time MBA, Finans Yüksek Lisans ve Marka Pratikleri Yüksek Lisans programları) Sabancı Üniversitesi’nin Tuzla kampüsünde yapılıyor.

Executive MBA ve Profesyoneller için MBA Programları
Uluslararası AACSB akreditasyonuna sahip Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi, Executive MBA Programı ile Financial Times sıralamalarında da yer alıyor. Dünyanın önde gelen yönetim bilimleri okullarından Columbia Business School (CBS) Executive Education ile işbirliği sayesinde, Sabancı Üniversitesi Executive MBA öğrencilerine New York’ta, CBS’te iki haftalık liderlik programına katılma imkanı sunuluyor. Program 12 ayda tamamlanıyor.

Full Time MBA Programları
İş tecrübesi olmayan veya az olan yeni mezunlara yönelik tasarlanan ve burs imkânlarının sunulduğu Full Time MBA ile katılımcılar “Yönetimde Eylem Projeleri”, aldıkları dersler, yöneticilerle tanışma etkinlikleri ve MBA Club aktiviteleri sayesinde önde gelen şirketleri daha iyi tanıyor ve bu sayede kariyer planlarını daha iyi yapabiliyor. Çalışma hayatına ara vermeden MBA yapmak isteyen katılımcılar için ise Profesyoneller için MBA programı seçeneği bulunuyor.

Finans Yüksek Lisans Programı (MİF)
Finans sektöründe kariyer yapmak isteyenler için tasarlanmış ve burs imkânlarının sunulduğu Finans Yüksek Lisans Programı (MİF) ile katılımcılar finans alanının teorik temellerini öğrenmenin yanı sıra teknolojideki en son yeniliklerle donatılmış Finans Laboratuvarı’nda (CAFE) aldıkları uygulamalı eğitimle pratiğe yönelik bilgilere de hakim oluyor.

Marka Pratikleri Yüksek Lisans Programı
Reklamcılık Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Marka Pratikleri Yüksek Lisans Programı öğrencilerin kurumsal bilgi ve uygulama becerilerini birleştirerek, vaka çalışmalarıyla marka yönetiminde karşılaşacakları sorunları çözme kapasitelerini artırmayı amaçlıyor.

Sabancı Üniversitesi’nin;

• Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı
• Veri Analitiği Yüksek Lisans Programı
• Enerji Teknolojileri ve Yönetimi Programı
• Executive MBA Programı
• Profesyoneller için MBA Programı
• Yönetim Yüksek Lisans Programı (MBA)
• Marka Pratiği Yüksek Lisans Programı
• Finans Yüksek Lisans (MİF) Programı
için www.sabanciuniv.edu/tr/aday-ogrenciler/lisansustu/profesyonel-yuksek-lisans-programlari adresinden kayıt bilgilerine erişebilirsiniz.

 

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!