"Kariyerimdeki en kötü ilk yarı"

Güncelleme Tarihi:

Kariyerimdeki en kötü ilk yarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2015 12:00

Chelsea menajeri Jose Mourinho, takımının Newcastle karşısında sergilediği performanstan hiç memnun kalmadı.

Haberin Devamı

Mourinho ilk yarıda Newcastle karşısında 1-0 geriye düşen takımı için 'Takımın ilk yarıdaki performansı hakkında 0'dan 10'a kadar not vermem gerekirse eksi 1 diyebilirim. Chelsea ile 7 senede çok maç oynadım. Kötü oynadığımız maçlar oldu. Mesela 2006 senesinde Middlesbrough karşısında ilk yarıda 2-0 geriye düşmemiz gibi. Fakat Newcastle karşısındaki ilk yarı performansımızdan sonra takımıma futbol takımı demek çok zordu. Bu nedenle eksi 1 notu verdim. Chelsea kariyerimdeki en kötü ilk yarıydı. Bunun cevabını vermek çok zor. Costa'yı elbette sahada görmek isterdim. Ona çok ihtiyacımız vardı bilhassa ilk yarıda..." ifadelerini kullandı.

Chelsea, Newcastle karşısında 2-0 yenik duruma düştükten sonra, ikinci yarıda gelen Ramires ve Willian'ın golleriyle maçı 2-2 beraberlikle bitirdi.

Haberin Devamı

St.James Park stadında bugüne kadar hiç maç kazanamayan Mourinho "Newcastle bütün gücünü büyük takımları yenmek için harcıyor. Bu mentalitede ligde başarılı olamıyorlar. Eğer kendi sahalarında bütün maçları bize karşı oynadıkları gibi oynarlarsa birçok maçı kazanabilirler. Bu onların problemi" açıklamasında bulundu. (FANATİK)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!