Kariyer yolu

Güncelleme Tarihi:

Kariyer yolu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 14:17

Kaan Karayal - Tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı

Haberin Devamı

EĞİTİM
1999 - Galatasaray Lisesi
2008 - Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü


KARİYER
1996-2002 - Daha lisedeyken ortaklarıyla birlikte Daltons Organizasyon’u kurup öğrenci aktiviteleri organizasyonları yaparak profesyonel iş hayatına başladı.
2002 - DLT Turizm ve Ticaret A.Ş.’yi kurdular.
2004 - Ortakları ile tatilsepeti.com’u kurdu.

DÖNÜM NOKTAM
2004 yılında tatilsepeti.com’u açmamız büyük bir dönüm noktasıydı. Online dünyayı kullanarak organizasyon ve turizm faaliyetlerimizi görülmemiş bir şekilde geliştirme şansı bulduk.

En büyük şansım
Erken bir yaşta sevdiğim işi fark edip buna odaklanmak sanırım en büyük şansım oldu. Üniversite sonrası profesyonel kariyere başlayanlara göre sekiz yıl gibi ciddi bir zaman avantajı elde ettim.

Haberin Devamı

En büyük hatam
Türkiye’de ünlü bir organizatöre genç yaşta para kaptırdım. Kendisiyle ortak bir konser düzenleyecektik. Ünlü bir grubu Türkiye’ye getirmek için kendisine avans verdik. Ancak kendisi ismine yakışmayacak bir şekilde verdiğimiz avansın üzerine yattı. İş hayatımda en büyük hatam ona güvenmekti. Ama sonraki dönemlerde bu tecrübe çok işime yaradı diyebilirim.

Hobilerim
Seyahat ve futbol benim vazgeçilmezlerim. Yurtdışındaki önemli maçları da takip ediyor, işimin yoğunluğundan fırsat bulabildiğim zamanlarda hem bu maçları izlemek hem yeni bir seyahat planı yapma heyecanını yaşamak adına kendime kısa tatiller organize ediyorum. Seyahatlerimde, genellikle yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile şehri dolaşmayı severim. Senede 60-70 kere uçağa bindiğimi söyleyebilirim.

BAKMADAN GEÇME!