Kariyer Gazetesi 7 Yaşında

Güncelleme Tarihi:

Kariyer Gazetesi 7 Yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 18:18

Zonguldak’ta günlük olarak yayın yapan Kariyer Medya Grubu yayınlarından olan Kariyer Gazetesi 7. yayın yılını kutluyor.
16 Şubat 2009 yılında haftalık olarak yayın hayatına başlayan ve günümüz de günlük olarak yayın hayatını sürdürüp bölgede okurları ve izleyicileri ile buluşturan Kariyer Gazetesi 7. yayın yılını kutluyor. Bölgede yayın yapan günlük gazeteler arasında resmi ilan geliri olmadan yayın yapan 2 gazeteden biri olan Kariyer Gazetesi kurulduğu günden itibaren resmi ilan geliri olmadan kıt imkanlara rağmen yayın hayatında 7. yılına girdi. Kariyer Gazetesi ile çıkılan yolda büyük ve yüksek sermayeli basın kuruluşlarına rakip olmayı başaran, haberleri ve makaleleri ile ses getiren, gündemi belirleyen basın kuruluşlarının arasında üst sıralarda yer almayı başaran Kariyer Medya Grubu günümüzde birçok basın kuruluşu tarafından uygulanan çalışmalarında ilham kaynağı oldu. Zonguldak’ta internet üzerinden ilk sesli ve görüntülü habercilik anlayışının yanı sıra, çoklu sayfalardan oluşan ulusal formatta yayın yapan haber portallarına geçişi ile yine bir ilk imza atan Kariyer, bu yeniliğin ardından birçok basın kuruluşunu da aynı doğrultuda çalışmalarda bulunmaya sevk ederken peşinden sürüklemeyi başardı.
"TAVİZ VERMEDİK’’
Kariyer Medya Grubu’nun kurucularından Umut Şekerci yaptığı açıklamada, "Kimseyi kendimize küfe kılmadan ve kimseye de küfe olmadan yayın hayatımıza başladık diyeli tam 7 sene oldu. O günden bugüne dek bu prensibimizden ödün vermediğimiz tüm siyaset, bürokrasi, iş dünyası, okurlarımız ve izleyicilerimiz tarafından bilinmektedir. 7 yıllık yayın hayatımızda birçok kez engellemeler ile karşı karşıya kaldık. Haber ve makalelerimizden hoşnut olmayanlar tarafından tehdit edildik, saldırılara maruz kaldık, reklam ve ilanlarımızın yanı sıra aboneliklerimizin kesilmesi yönünde birçok yere talimatlar yağdırıldı. Tüm kısıtlamalara ve engellemelere rağmen yayın politikamızdan taviz vermedik. Bu ilkemiz bundan sonraki süreçte de aynen devam edecektir” dedi.
KUTLAMA GECESİ İLE YENİ YAYIN DÖNEMİMİZ BAŞLAYACAK
7. yaş kutlama gecesinde yeni yayın dönemine başlayacaklarını belirten Şekerci, “Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm reklam verenlerimize, abonelerimize, okur ve izleyicilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Birkaç gün içinde tam yerini, gününü ve etkinlik içeriklerini açıklayacağımız Kariyer Gazetesi’nin 7. Kuruluş yıldönümü kutlamasında her zaman ki gibi sevenlerimiz ve okurlarımız ile bir araya gelip yeni yayın dönemimizde yapacaklarımızı anlatacağız ve muhteşem bir geceyi hep birlikte doyasıya eğlenerek kutlayacağız’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!