İntihar etmeden önce veda mektubu yazmış

Güncelleme Tarihi:

İntihar etmeden önce veda mektubu yazmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 10:29

Almanya’nın Baden Württemberg Eyaleti sınırları içinde kalan Eislingen kentinde 56 yaşındaki bir adam, hem karısını hem de aynı iş yerinde çalıştıkları karısının sevgilisini öldürdükten sonra intihar etti.

Haberin Devamı

KORKUNÇ cinayet, bir vatandaşın ihbarıyla ortaya çıktı. Eislingen kentinde kapalı otoparkta bulunan aracını almaya giden bir kadın, otomobilin içinde üç tane ceset olduğunu fark etti ve hemen polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, otomobilin içinde iki erkek ve bir kadın cesedi buldu.

Polisin ilk belirlemelerine göre otomobilin arka koltuğunda oturan 56 yaşındaki Markus Jehle (56), ön koltukta oturan eşi Cornelia Jehle (56) ile eşiyle aynı iş yerinde çalışan 26 yaşındaki sevgilisinin boğazlarını keserek öldürdü. Ardından da silahıyla intihar etti.
Otomobilin içinde Markus Jehle’nin yazdığı bir veda mektubu da bulan polis, içeriği hakkında bilgi vermedi.

SEÇİM KAMPANYASINI YÖNETMİŞ
Cesetleri bulunan üç kişinin aynı işyerinde çalıştığını belirleyen polis, Markus Jehle ile eşinin arasında daha önce de şiddetli geçimsizlik yaşandığını, eşine şiddet uygulayan kocanın psikolojisinin bozuk olduğu için bir süre klinikte tutulduğu bilgisini verdi. Cornelia Jehle’nin FDP içinde aktif siyaset yaptığı ve son seçimlerde partisinin milletvekili adaylarının tanıtım kampanyasını yönettiği açıklandı. Jehle’nin, eşinden ayrılmayı planladığı ve annesinin evine yerleşmeye hazırlandığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!