Karışıklıklar ortaya çıkabilir

Sabah saatlerinde meydana gelen olaylar endişe uyandırabilir.

Gizli işler, hırsızlık, uyuşturucu, zehirler, ilaçlar ve benzeri konularla ilgili karışıklıklar ortaya çıkabilir. Deniz ve hava araçlarıyla ilgili sorunların yaratacağı endişeler, yabancılarla ilişkilerde ortaya çıkacak karışıklıklar bugün dikkat çekici olacak. Fakat duygu ve düşüncelerin iyimser yönde olması, sorunlara çözümlerin bulunmasını sağlayabilir. Kararlı bir biçimde projeler sürdürülebilir.

Balıkların dönemi başladı

Güneşin Balık burcunda parlamaya başlamasıyla birlikte Balıkların dönemi de başlamış oluyor.

Balık kendisini göstermekten pek hoşlanmaz, ama İkizler Burcunda dolaşmaya başlayan Mars bugün doğanları tetikliyor ve kendilerini göstermeleri için zorluyor. Aslında 18 Şubat’ın gecesinde doğanlar ile 24 Şubat günleri arasında doğmuş Balıkların hepsi şu ara Mars’ın zorlayıcı etkisiyle kendilerini ortaya koyabilirler. Fakat biraz sert ve öfkeli bir biçimde...

Balık Burcu denildiği zaman ilk akla gelen zıtlıklar. Birbirinin zıt yönünde yüzen iki balıkla sembolize edilen balık burcu zıtlıkları içinde barındırıyor. Ve tabii bu zıtlığın bütünlüğüne ulaşılmadığı zaman ortaya kaos çıkıyor.

Balık Burcu döneminin başlamasıyla birlikte Balık Burcunun sembolize ettiği özellikler bu dönemin nasıl olacağına işaret ediyor. Öncelikle her şeyin bir arada bulunmasıyla ortaya çıkan kaos, bu dönemin karışıklıkları içinde barındırdığını gösterirken aynı zamanda madde ötesinin önem kazanacağını ve hatta ilerleyen günlerde ay sonuna doğru Uranüs’ün tetiklenmeye başlamasıyla birlikte bilinmeyen ve görülmeyen ne varsa bunların görünür hale geleceğini söyleyebilirim.

Keşiflerin son derece dikkat çekici olacağı bu devre içinde görünmeyenin görünür hale gelmesini sağlayan cihazlar ve teknikler geliştirilebilir. Balık dönemi ve gelecek ayın nasıl geçeceğini her ayın son pazartesi günü yazmaya başladığım için ayrıntıları 27 Şubat Pazartesi günü yazacağım. Şimdi balık burcunun en belirgin özelliklerini anlatmaya devam edelim.

Aslında yıllardır burçları tanımlıyor ve çeşitli özelliklerini yazıyorum. Fakat değişen zamanla birlikte Balıkların sahip oldukları özellikleri nasıl ortaya koyacakları her defasında değişiyor. Bu sene Balıklar, kendilerini ifade edecekleri ve özelliklerini açığa çıkarma biçimlerini değiştirecekleri bir yol geçirecekler. Bu nedenle bilinçaltının ötesini anlamak için daha fazla kendilerine odaklanacak ve sürpriz çıkışlar yapacaklar. Tabii bunu yapabilmek için öncelikle sahip olduğunuz potansiyel yeteneklerinizi keşfetmeniz gerekiyor.

Uranüs etkisinde bulunan Balıklar (27 Şubat-7 Mart) için bu yıl keşifler yılı. Hem kendinizi, hem de başkalarının ilginç yönlerini keşfedeceksiniz. Farklı olan ilginizi çekerken aynı zamanda bilgisayar, teknoloji ve uzay size her zaman olduğundan daha çekici gelecek. İlginç aşk maceraları yaşabilir ve bunun sonucunda değişebilirsiniz. Sürpriz atılımlar yapabilir, son derece dikkat çekici ve etkileyici olabilirsiniz.

Burcun ikinci ve üçüncü on günlük devresinde doğanlar için fırsatlar yılı. Şansınızı kullanmak için gayret gösterirseniz, isteklerinize kavuşacağınız fırsatlarla karşılaşacaksınız. Evlilik, bebek sahibi olmak, yatırım yapmak için güçlü arzular duyacaksınız. Bu arada 13-15 Mart günleri doğmuş olanlar için bu sene çok önemli. Bilinçaltınızı tetikleyen olaylar bilinç düzeyinde değişiklikler yaratabilir.
Yazarın Tüm Yazıları