Kargo aracı tarandı: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kargo aracı tarandı: 1 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 20:06

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir firmaya ait kargo aracının silahla taranması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Yüksekova ilçesi Esentepe Mahallesi'nde açılan çukur ve kurulan barikatlara güvenlik güçlerimizce 9 Mart 2016 tarihinde yapılan müdahale esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu İpekyolu Caddesi üzerinde özel bir firmaya ait kargo aracıyla seyir halinde olan İ.E. ve F.G. isimli vatandaşlarımız yaralanmış olup, gerekli tedavilerinin yapılması için Yüksekova Devlet Hastanesine sevk edilmişlerdir. İ.E. isimli vatandaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. F.G. isimli vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşımıza da acil şifalar dileriz" denildi.
Hakkari Valiliği, 9 Mart 2016 günü saat 13.20 sıralarında Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Ortaklar Jandarma Karakol Komutanlığı görevlilerince icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan arandığı tespit edilen bir erkek PKK'lının da yakalandığını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!