'Kardeşim Benim' 15 Ocak'ta vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Kardeşim Benim 15 Ocakta vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 16:52

Murat Boz, yeni filmi “Kardeşim Benim”de büyük bir sürprizle hayranlarını şaşırtacak. Burak Özçivit’le başrolü paylaşan popstar, filmde “A Be Kaynana” adlı Roman şarkısını söyleyecek.

Haberin Devamı

ŞARKICI Murat Boz, “Kardeşim Benim” filmi için stüdyoya girecek. Pop müziğin sevilen şarkılarına imza atan Boz, bu kez bir Roman şarkısıyla hayranlarını şaşırtacak. Burak Özçivit’le başrolü paylaşan Boz, filmde “A Be Kaynana” adlı şarkıyı söyleyecek.

Kardeşim Benim 15 Ocakta vizyonda

Yapım şirketi, filmde kullanılacak “A Be Kaynana” şarkısının tüm haklarını satın aldı. Boz’un 2016 yılının hiti olmaya aday şarkıdaki performansı hayranları tarafından büyük merakla bekleniyor. 

   

Haberin Devamı

15 OCAK’TA VİZYONDA

Senaryosunu Zafer Külünk’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Mert Baykal’ın oturduğu filmde Özçivit ve Boz, Hakan ve Ozan adında iki ünlü müzisyen kardeşi canlandıracak. Filmde ikiliye Aslı Enver de eşlik edecek. Enver, acemi bir muhabiri canlandıracak.

Kardeşim Benim 15 Ocakta vizyonda

Haberin Devamı

Yıllardır küs olan iki ünlü kardeşin, babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatan “Kardeşim Benim”, 15 Ocak’ta vizyona girecek.

Kardeşim Benim 15 Ocakta vizyonda
Burak Özçivit ve Murat Boz’un iki müzisyen kardeşi canlandırdığı filmde Aslı Enver, acemi muhabir rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!