Kardeş okul Çiftlikköy’de

Güncelleme Tarihi:

Kardeş okul Çiftlikköy’de
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 13:41

Kardeş okul Çiftlikköy’de

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Kardeş Okul Projesi kapsamında Çiftlikköy’e gelen Lukavac Grad Ortaokulu’nun 27 kişilik öğrenci heyeti Çiftlikköy Şehit Abdulhamit Kaya İmam Hatip Ortaokulu ve Çiftlikköy Belediyesi tarafından misafir ediliyor.

Bosna Hersek’in Tuzla Kantonu Lukavac kentinden gelen Boşnak öğrenciler, 4 gün boyunca Çiftlikköy’ün konuğu olacak. Özdilek AVM’de Çiftlikköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hoş geldin yemeği ile ağırlanan Bosnalı öğrenci heyeti, Çiftlikköy Şehit Abdulhamit Kaya İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Akpınar da nezaret etti.

Kardeş okul projesi kapsamında Çiftlikköy’de bulunmaktan mutlu olduklarını dile getiren Lukavac Grad Ortaokulu Müdürü Alima Avdic, “Daha önce Çiftlikköy Şehit Abdulhamit Kaya İmam Hatip Ortaokulu ekibi okulumuza ziyaret gerçekleştirmişti. Biz de iade-i ziyarette bulunduk. Burada olduğumuz süre içinde Yalova, Çiftlikköy, Termal, Bursa ve İstanbul’daki tarihi ve kültürel değerleri yerinde göreceğiz” diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Semra Tepe Cesur da, belediye olarak konuk ekibin en iyi şekilde ağırlanması için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Bosnalı öğrenciler ülkelerine dönmeden önce Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’la da bir araya gelecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!