Kardemir Karabükspor'da Medipol Başakşehir hazırlıkları başladı

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabüksporda Medipol Başakşehir hazırlıkları başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 21:55

Kardemir Karabükspor'da Medipol Başakşehir hazırlıkları başladı

Haberin Devamı

BÜLENT DİKTEPE/KARABÜK,(DHA)

Kardemir Karabükspor, Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.
Sezonun ilk maçı olan Gençlerbirliği deplasmanından 1 puanla dönen Kardemir Karabükspor, sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde yapılan antrenmana sakat olan Latovlevici, Dany, Hakan, Kerim ve Ahmet Şahin katılmadı. Antrenman sırasında gazetecilere açıklama yapan Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, geçen sezon sahalarında çok başarılı  bir takım olduklarını ve aynı başarıyı bu sezonda devam ettirmek istediklerini söyledi. Medipol Başakşehir'in güçlü bir rakip olduğunu belirten Gül, şöyle dedi:
''Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynayacakları Sevilla maçında kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah turu geçerler. Taraftarımız bu maçta çok önemli. Onlara ihtiyacımız var. Takım taraftarla daha güçlü. Taraftarlarımızı bekliyoruz. Çünkü onlarla birlikte her şey daha iyi, takım daha güçlü olacak. Bugün çalışmalara başladık. İnşallah çalışmalar iyi geçer ve cumartesi günü sahamızda oynayacağımız ilk maçımızda taraftarlarımızın da destekleriyle ilk 3 puanımızı alırız.  Geçen seneden daha güçlü bir Kardemir Karabükspor'u izlettirme niyetindeyiz."
Seleznov'un takımdan ayrılmak ve başka bir takıma gitmek istediği yönünde çıkan haberlerin doğru olup olmadığı sorulan Gül, "Geldiği günden itibaren spor kamuoyunun dikkatini çeken bir oyuncu. Çok kısa sürede ilgi topladı, beğeni kazandı. Haliyle bir takım dedikoduları o da duyuyor. Geldiği günden itibaren konuşuluyor. Büyük takımlarla adı geçti. Kafası karışmış olabilir. Belki onunla özelde konuşulmuş olabilir. Büyük takımlarla adı geçtiğinde kafa karışıklığını normal olarak karşılıyoruz. Kendisiyle ilgili bize gelen resmi bir teklif yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!