Kardemir Karabükspor-Gaziantepspor soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabükspor-Gaziantepspor soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 17:03

Kardemir Karabükspor-Gaziantepspor soyunma odaları

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK,(DHA)- KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü İgor Tudor, 2-0 galip geldikleri Gaziantepspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında 4 hafta sonra galip gelmelerinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Tudor, "İyi oyun sergiledik. Kırmızı kartın da bunu etkilediğini söyleyebilirim, bize yardımcı oldu. Ama neticesinde alınmış bir 3 puan var. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Ön tarafta biraz sıkıntılıyız diyebilirim. Kanat oyuncularından beklentim çok daha fazlası, çok daha üst düzeyde ama beklediğim gibi bana karşılık vermiyorlar. Sezonu iyi bir şekilde bitirmeniz için tüm oyuncularınızın sonuca etki etmesi, katkıda bulunması gerekiyor. Bizde bu pek geçerli değil, daha fazla bekliyorum onlardan" dedi.
Kanatta oynayan 4 oyuncunun da henüz gol atmadığına vurgu yapan Tudor, "İyi sonuca gitmek için onların skora daha fazla katkı vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Her biri 1'er 2'şer gol atmış olsaydılar şimdiye kadar 5-6 puan daha önde olabilirdik" diye konuştu.
GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal maça iyi başladıklarını belirterek, "Kaptırdığımız bir toptan rakip faydalandı güzel bir vuruşla öne geçti. Ama daha sonra oyunda dengeyi bulduk. Ghilas ve Larsson ile pozisyon bulduk. Final paslarında iyi olabilselerdi, beraberliği ya da 2-1 öne geçebilirdik. Ardından bir kırmızı kart, 10 kişi kaldık. 10 kişi kaldıktan sonra oyundaki tempomuz düştü. Rakip daha fazla moral bulunca penaltı golü de geldi" dedi. İkinci yarı kendilerinin de verilmeyen bir penaltıları olduğunu belirten Kartal, "Madem rakibe veriliyor aynı pozisyonda bize verilmeyen bir penaltı var. Kırmızı kartın da biraz ağır olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bugün 11'e 11 oynasaydık buradan en kötü 1 puan alabilirdik" dedi.
Az sayıdaki taraftarlarının istifa etmesi yönünde tezahürat yaptığının hatırlatılması üzerine Kartal, herkesin her şeyi söyleyebileceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!