Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüryor

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüryor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 10:02

Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüryor

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK,(DHA)- SPOR Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ligin ilk haftasında oynayacağı Galatarasay maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, ligin ilk maçına büyük ölçüde hazır olduklarını söyledi.
Teknik direktör Tudor nezaretinde Galatasaray hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor'da futbolcular pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Tudor, maç sırasında hata yapan futbolcularını sık sık uyardı.
TSYD kupasında oynadıkları maçların kendilerine umut ve güven verdiğini belirten Gül, "Teknik direktör Igor Tudor, Galatasaray maçıyla ilgili düşüncelerini, oynayacakları sistemi futbolcularıyla yaptığı toplantıda paylaştı. İnşallah bizim için iyi bir sonuç olur. Büyük ve önemli bir maçla lige başlıyoruz. Biz umutluyuz ve kendimize güveniyoruz. Tabii bir taraftan da tedbirliyiz. Puanlar almak istiyoruz. Galatasaray maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Temennimiz bu şekilde. Allah yardımcımız olsun diyorum" dedi.
Tolga Gül, hiçbir takımın lig başlamadan tam olarak lige hazır bir hale gelemeyeceğini ifade ederek, "Takımlar, ligin 2’inci ve 3’üncü haftasına doğru hazır hale geliyorlar. Biz Galatasaray maçına büyük ölçüde hazırız diyebiliriz ama tam olarak hazırız demek yanlış olur" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!