Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut: "Tudor'u Türk futboluna kazandırdığımız için mutluluk duyuyorum"

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut: Tudoru Türk futboluna kazandırdığımız için mutluluk duyuyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 11:27

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut: "Tudor'u Türk futboluna kazandırdığımız için mutluluk duyuyorum"

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor Kulübü, Etiler'de bir restaurantta basın mensupları için dün iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftara Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ve çok sayıda davetli katıldı. İftar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ferudun Tankut, "Geçen sene ligde yüzde 80 oranında arzu ettiğimiz ortamı yakaladık. Çünkü sezon başı, 'Göze hoş gelen bir futbol oynamak istiyoruz' demiştik. Birkaç maçımız hariç geriye kalan maçların hepsinde göze hoş gelen bir futbol oynayan Karabükspor izlettik. Bu sene de aynı futbolu tekrar izlettirmek istiyoruz" dedi.
"TUDOR'U TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRDIĞIMIZ İÇİN MUTLULUK DUYUYORUM"
Geçtiğimiz sezona Igor Tudor ile başladıklarını fakat sonunu getiremediklerini hatırlatan Başkan Tankut, "Igor Tudor'u Türk futboluna kazandırdığımız için mutluluk duyuyorum. Bu sene de inşallah Erkan Sözeri hocamızla belli bir noktaya gelmiş oluruz. Hedefimiz, seyir zevki yüksek maçlar çıkarmak. Sezonu bütün olumsuzluklara rağmen 11. sırada bitirmiştik. İnşallah önümüzdeki dönem daha iyisi olur" diye konuştu.
"10 NUMARA MEVKİİNE TRANSFER YAPACAĞIZ"
Geçen sene yoğun bir transfer dönemi geçirdiklerini belirten Tankut, şunları söyledi: "Şimdi sadece 10 numara mevkiine bir transfer yapacağız. Bir de sağ açık bölgesine oyuncu almayı düşünüyoruz. Şimdiye kadar Elazığspor'dan genç kaleci Çağlar'ı ve Gençlerbirliği'nden stoper Ferhat'ı aldık. Söz konusu mevkiiler dışında başka transfer yapmayacağız. Zaten bu sene oyuncularımızın çoğunun sözleşmesi de devam ediyor." 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-İftar yemeğinden görüntüler
-Ferudun Tankut'un konuşması

21.06.2017 - Haber Kodu : 170621023

Serhan TÜRK / İSTANBUL,(DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!