Karda yüzen Ağrılı fenomen Kaya: Hiç üşümedim

Güncelleme Tarihi:

Karda yüzen Ağrılı fenomen Kaya: Hiç üşümedim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 13:42

Karda yüzen Ağrılı fenomen Kaya: Hiç üşümedim

Haberin Devamı

Servet ARSLAN/AĞRI, (DHA)- AĞRI'da bacasını kardan temizlerken aklına gelen, 'karda yüzme' düşüncesini gerçeğe çevirerek şort giyen ve takla atarak bahçedeki karların üzerine atlayan 17 yaşındaki Ali Kaya, 1 metreyi aşan karda hiç üşümediğini söyledi.
Murat Mahallesi'nde oturan Meryem- Tekin Kaya çiftinin 3'ü kız 5 çocuğundan biri olan Ali Kaya, evlerinin bacasını karla temizlerken, aklına gelen 'karda yüzme' fikrini gerçeğe çevirmek istediğini söyledi. Üzerindeki şortla bacadan takla atarak bahçedeki karların üzerine düşen ve denizdeymiş gibi kulaç atarak yüzen Ali Kaya, evlerinin önünden ikinci kez kar yığınına balıklama altalarken ikizi Muhammed Can Kaya kendisini cep telefonuyla görüntüledi. "Ağrı'da deniz vardı da biz mi yüzmedik" diyen Ali Kaya'nın görüntüleri, yükledikleri sosyal medyada binlerce kez tıklandı.
Sosyal medyada fenomen olan Ağrılı Ali Kaya, evlerinin önünde yeniden aynı gösteriyi yaptı. Karların içinde yüzen ve hiç üşümediğine dikkati çeken Ali Kaya, ikizi ile birlikte Lise 1'inci sınıftan ayrıldıklarını, iş aradıklarını bildirdi. Okulda folklör oynadığını belirten  Ali Kaya, şunları söyledi:
"Bu fikir bahcemizdeki karı temizlerken aklıma geldi. Ağrı'da bunu kimsenin yapmadığını düşündüm. İkizim Muhammed Can'a fikrimi açıkladım. O cesaret edemedi. Ben hemen soyundum ve damdan atlayarak karların içinde yüzdüm. Kar kalınlığı bir metreden fazla olduğu için rahatlıkla hareket ettim. Bir bakıma kendimi sudaymışım gibi hissettim. Karda yüzmek o kadar korkulacak bir şey değil."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!