Karbonmonoksit gazı can aldı

Güncelleme Tarihi:

Karbonmonoksit gazı can aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 13:49

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde kömür sobasını yakıp uykuya dalan İshak Çataler ile eşi Zekiye Çataler, ilk belirlemelere göre sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Acı haberi alan Çataler çiftinin çocukları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Karbonmonoksit gazı can aldı

Karabağlar İlçesi 4548 sokak numara 6’daki 4 katlı binanın en üst katında yaşayan 52 yaşındaki İshak Çataler ile eşi 51 yaşındaki Zekiye Çataler iddiaya göre evde sobaya kömür attıktan sonra uykuya daldı. 3 oğulları olan çift ile aynı evde kalan ve farklı bir odada uyuyan bekar çocukları, bugün sabah saatlerinde uyandığında anne ve babasının hareketsiz yattığını fark etti. Hemen sağlık ve polis ekipleriyle yakınlarına haber verdi.

Karbonmonoksit gazı can aldı



YAKINLARI ÜZÜNTÜYE BOĞULDU

Sağlık görevlileri, bir akaryakıt istasyonunda çalışan İshak Çataler ile ev hanımı Zekiye Çataler’in öldüğünü belirledi. İlk belirlemelere göre çiftin kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri kaydedildi. Acı haberi alan Çataler çiftinin çocukları ve yakınları sinir krizi geçirdi. Bir süre önce şeker komasına girip 1 hafta hastanede yattıktan sonra 10 gün önce taburcu olan İshak Çataler ile eşinin ölümü komşularını da üzüntüye boğdu. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Çataler çiftinin cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!