Karavanacı kral: Burak Yılmaz

Güncelleme Tarihi:

Karavanacı kral: Burak Yılmaz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 00:14

Burak Yılmaz, Antalya ve Rize maçlarında 4’er, Beşiktaş ve Real Madrid karşılaşmalarında 2’şer, Eskişehir mücadelesinde ise 1 fırsatı cömertçe harcadı.

Haberin Devamı

Kral'a bir haller oldu... Sezona Türkiye Süper Kupa finalinde kulübede oturması ve ‘yedek’ kalmasına verdiği tepkinin yanı sıra yılan hikayesine dönen Lazio’ya gideceği yönündeki dedikodularla giren Burak’ı, ‘Kalacak mı, gidecek mi’ polemiği de etkiledi.
Burak, saha içi performansı ile yokları oynadı. Geçtiğimiz yıl yüksek gol yüzdesi ile oynayıp 24 golle Türkiye Ligi’nde kral olan, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 gol kaydeden Burak Yılmaz bu sene deyim yerinde ise ‘Karavanacı’ oldu.

DERBiDE DE ÇiLEDEN ÇIKARDI

G.SARAY adına son golünü 2. haftada Bursaspor ağlarına bırakan golcü, bu maçtan sonra çıktığı 4 lig ve 1 Şampiyonlar Ligi maçında 13 kez gol pozisyonuna girdi ama 1 kez bile ağları sarsamadı. Burak, Antalyaspor ve Rize maçlarında 4’er, Beşiktaş ve Real Madrid karşılaşmalarında 2’şer, Eskişehir mücadelesinde ise 1 fırsatı harcadı. Kral, geçen sezon ilk 6 maçta 5 gol atmıştı.

Haberin Devamı

Sneijder’ın MR’ı çekildi

ÖNCEKİ günkü Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’ın, dün MR’ı çekildi. Hollandalı’nın durumu yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!