Karate ustaları Bursa'da buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Karate ustaları Bursada buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2013 15:20

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü öncülüğünde düzenlenen Dünya Shotokan Karate Kupası ve 5'inci Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası ile dünyanın karate ustaları Bursa'da buluşuyor.

Haberin Devamı

Yaklaşık 30 ülkeden 1780 sporcunun katılacağı müsabakalara ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu organizasyonla spor kenti Bursa'nın adını dünyaya duyuracak.

SPORA DESTEK


Şampiyona ile ilgili bugün basın toplantısı düzenlendi. Toplantısında konuşan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyespor olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ da bugüne kadar ulusal ve uluslararası çapta Büyükşehir Belediyesi'nin sayısız organizasyona imza attığını belirterek, bu organizasyonda da alnının akıyla çıkacağını ifade etti.

YARIN BAŞLIYOR

Yarın başlayacak ve 6 Ekim Pazar günü Atatürk Spor Sarayı'nda tamamlanacak şampiyonaya 30 ülkeden, minik, yıldız, ümit, genç, veteranlar kategorisinde bin 780 sporcu katılacak. Ayrıca Türkiye Karate Federasyonu milli takımı da şampiyonada tam kadro boy gösterecek. Şampiyonanın açılış seremonisi ise 5 Ekim cumartesi günü saat 15.00'da yapılacak.

BAKMADAN GEÇME!