Karataş, "İzmir'e yazık"

Güncelleme Tarihi:

Karataş, İzmire yazık
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 12:57

Karataş, "İzmir'e yazık"

Haberin Devamı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş İzmir'in iyi yönetilmediğini AKP ve CHP bürokrasisi arasında sıkıştırıldığını, 'bağnazca tutum ve partizanlığın' aşılamadını söyledi, "İzmir kaybediyor" dedi.

İzmir'de Ak Partili Milletvekili Atilla Kaya ve CHP'liler arasında yaşanan terörle ilgili polemiği değerlendirip yazılı açıklama yapan Karataş, “Şimdi günah çıkartmaya mı çalışıyorlar? Biz ve bütün İzmir bu iki partinin temsilcisine gülerek tepki veriyor. AKP Hükümeti temsilcileri şu anda devlet operasyon yapıyor siz parsa toplama derdindesiniz. Valilere operasyon emri verdirmeyen, teröristin şehirlere ikmal yapmasına göz yuman, Oslo, İmralı, Dolmabahçe ve Kandil görüşmelerini ben mi yaptım? Çözüm sürecini denilen ihanet ve yıkım projesini ben mi başlattım? Yazıklar olsun insan biraz utanır. CHP farklı mı? Hayır. Kürt kardeşlerimizin oyunu almak için PKK'lılara şirin gözükmek bunların işi. Habur'un mimarlarından biri de Sezgin Tanrıkulu'dur. İkisi de sorumsuzlukları ve basiretsizlikleriyle teröre fayda sağlamıştır. Bunlar saklı değil ki, sadece iki partinin yöneticileri pişkin o kadar. İki partinin kayıkçı kavgasının zararını İzmir çekiyor. İzmir'e ve İzmirliye günah, yazık ediyorlar" dedi.

MHP Genel Başkanlığı çerçevesinde başlayan gelişmeleri de değerlendiren Karataş, "Genel Başkanımız yani Liderimiz partimizin başında Türk Milleti için soylu bir mücadele veriyor. Dışarıdan gezip ülkücülerin enerjisini koltuk derdinde harcayanları da anlamıyoruz. Biri lider; azimle görevinin başında bir de diğer mensuplarımız var; kongre yokken genel başkanlık derdinde" diye konuştu.

İZMİR (DHA)

foto

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!