Kararı 11 Temmuz'da vereceğiz

Güncelleme Tarihi:

Kararı 11 Temmuzda vereceğiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2011 13:08

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, teknik direktör Bülent Uygun, sportif direktör Ümit Karan ve yeni transfer Mehmet Yıldız için kesin kararı 11 Temmuz'daki yönetimi kurulu toplantısında vereceklerini söyledi.

Ünal, Bülent Uygun, Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz'ın Spor Toto Süper Lig'in 2010-2011 sezonu kapsamında oynanan maçlarla ilgili soruşturma gereği gözaltına alındığını hatırlatarak, Yıldız'ın dün çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığını kaydetti.

Mehmet Yıldız'ın 11 Temmuz'a kadar izinli olduğunu ifade eden Ünal, şöyle konuştu: “Uygun ve Karan da bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemenin kararını bekliyoruz. Uygun, Karan ve Mehmet Yıldız'ın akit ve sözleşmeleri dondurmuştu. Uygun, Karan ve Yıldız için kesin kararı 11 Temmuz'daki yönetimi kurulu toplantımızda vereceğiz. Olay tamamen kişiseldir. Eskişehirspor Kulübü tarihinde bu tarz olaylara asla müsamaha göstermedi. Futbol tarihi şanlı Eskişehirspor, Anadolu futboluna her zaman önderlik yaptı. Yüce yargının kararlarına her zaman saygılıyız.”

Eskişehirspor'un transfer çalışmalarına değinen Ünal, “İspanya'nın Mallorca takımının golcüsü Pierre Webo ve İngiltere Championship takımlarından Middlesbrough'nun yıldız futbolcusu Kris Boyd'u renklerimize bağlamak için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!