Karamollaoğlu: Artık kendileri savaşmıyor, destekledikleri tarafları birbirleriyle çarpıştırıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Karamollaoğlu: Artık kendileri savaşmıyor, destekledikleri tarafları birbirleriyle çarpıştırıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2017 22:58

Karamollaoğlu: Artık kendileri savaşmıyor, destekledikleri tarafları birbirleriyle çarpıştırıyorlar

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA)-SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu;"Artık her konunun içine bizzat kendileri girmek istemiyorlar. Çünkü bunun kendilerine, ekonomik yönden pahalıya mal olduğu gibi ülkelerinde doğurduğu huzursuzluk sebebiyle de ağıra patladığını biliyorlar. Bunun için bir vesayet savaşı sistemi geliştirdiler. Artık kendileri savaşmıyor, destekledikleri tarafları birbirleriyle çarpıştırıyorlar."

Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu Yeni Bir Dünya Sanayici ve İşadamları Derneği(YENİAD)'ın İftar programına katıldı. Cemile Sultan Korusu Havuzbaşı Restaurant'ta düzenlenen iftar programında Karamollaoğlu kısa bir konuşma yaptı. 
Karamollaoğlu konuşmasında, "Ne yazık ki teknolojide mesafe kaydetmiş, zenginleşmiş, yaptıkları sanayi yatırımlarla güçlendirmiş ülkeler veya bazı mihraklar dünyayı tahakkümleri altına almak için çok büyük bir çaba sarf ediyorlar. Özellikle bu oyunlar bizim coğrafyada şimdi yoğunlaşmış gözüküyor. Bu bölgede bütün sınırlar değiştirilecek, sınırlar yeniden çizilecek, yeni bir dünya kurulacak emelleri bu. Bizim böyle bir teşebbüsün karşında ayakta kalabilmemiz bile bugünkü şartlarda zor gözüküyor. Çünkü karşımızdakiler taktiklerini değiştirdiler, geliştirdiler. Artık her konunun içine bizzat kendileri girmek istemiyorlar. Çünkü bunun kendilerine, ekonomik yönden pahalıya mal olduğu gibi ülkelerinde doğurduğu huzursuzluk sebebiyle de ağıra patladığını biliyorlar. Bunun için bir vesayet savaşı sistemi geliştirdiler. Artık kendileri savaşmıyor, destekledikleri tarafları birbirleriyle çarpıştırıyorlar. Kendi tarafı olan veya olmayan diye bir durum yok. Herkes onların tarafı, onlardan silah alıp birbiriyle çarpışanların, tarafların hepsi bu müstevlilerin emellerine hizmet ediyorlar. Ne yazık ki bunların bir kısmı bunun farkında bile değil. Vesayet savaşlarında kullanılan metot ya ırkçılık yahut da mezhep kavgası. Bizim süratle uyanmamız, kendimize gelmemiz ve güçlenmemiz lazım. Elbette ki manevi ve ahlaki değerlerimiz ihya edeceğiz, özellikle Ramazan-ı Şerif bize bu imkânı veriyor. Paylaşmayı öğrenceyiz. O kadar adaletsiz bir gelir dağılımı var ki dünyada, dünya yerinde nasıl duruyor bunu hayretle karşılamak zorunda kalıyoruz." dedi.
(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!