Karaman'da damla damla sevgi aşılıyorlar 

Güncelleme Tarihi:

Karamanda damla damla sevgi aşılıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 12:36

Karaman'da damla damla sevgi aşılıyorlar 

Haberin Devamı

 Muammer ŞEN/KARAMAN,(DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’nın "Damla Projesi" kapsamında, Karaman’a gelen gençler çeşitli etkinliklerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ’Damla Projesi’ ile farklı illerin üniversitelerinde okuyan 1’i yabancı uyruklu 20 kız öğrenci Karaman’daki etkinliklerine ikinci gününde devam ediyor. Güldere Köyü ziyaretiyle başlayan ikinci gün etkinliklerinde Güldere köyü ilkokulu öğrencileri ile bir araya gelen gönüllüler öğrencilerle birlikte oyunlar oynayarak tebessüm dolu dakikalar geçirdi. Köy okulu duvarlarına minik yüreklerle birlikte boya akıtan gönüllüler ayrıca anaokulu sınıfının işlerine de yardımcı olarak minik yürekler için hazırladıkları oyuncakları asıl sahiplerine ulaştırdı.
Etkinliklere hayvan barınağı ziyaretiyle devam eden gönüllüler, burada çalışan emekçilerle hasbihal ederek barınakta bulunan hayvanlar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra sokakta yaşan hayvanlar için su dolu kapları ağaç kenarlarına bırakan gönüllüler günün değerlendirmesini yapmak üzere gençlik merkezi hasbihal odasına geçti. Burada Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ile bir araya gelen gönüllü gençler iki günlük süreçte yaptıkları etkinliklerin değerlendirmesini yaptı. Damlaların ikinci gün etkinleri gençlik merkezi üyelerinin ailelerine yapılan ziyaretlerin ardından sona erdi. apmak istemelerinin gurur verici bir durum olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, “ Bakanlığımızın hayata geçirdiği proje gençlerimizin geleceğine ışık tutuyor.  Damlalarımız ilimizde huzurevi, sevgi evleri, şehitlikler ve dezavantajlı gruplar ile sığınmacı aileler gibi ziyaretlerle gönüllere dokunmaya çalışıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!