Karaman’da MHP’ye 7 Kişi Aday Adaylığı İçin Başvurdu

Güncelleme Tarihi:

Karaman’da MHP’ye 7 Kişi Aday Adaylığı İçin Başvurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 16:05

MHP KARAMAN İL BAŞKANI AVUKAT OKTAY YILMAZ, PARTİLERİNE 7 İSMİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDUĞUNU SÖYLEDİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz, 1 Kasım seçimleri için partilerine 7 ismin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi.
Ülkenin içerisinde bulunduğu şu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olmanın önemli bir duruş olduğunu belirten Yılmaz, "Öncelikle durmak bilmeyen hain saldırılarda hayatını kaybederek şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı niyaz ederim. Ülkemizin her bir yanında türlü olaylar olurken sandık güvenliğini sağlama noktasındaki endişelerimiz halen devam ediyor. Zaten devam eden olaylar bu konudaki endişemizde haklı olduğumuzu açık bir şekilde gösteriyor. Öte yandan vatansever her insanın baskı ve yıldırma politikalarına maruz kaldığı bu seçim ortamında partimizden aday olma cesaretini gösteren ülküdaşlarımı yürekten kutluyorum. Ülkücüler tarihin her döneminde olduğu gibi bu dönemde de üzerlerine düşeni yapmaya ve millete hizmet etmeye taliptir. Aday adaylığı sürecinin sonunda adaylık belirlenmesi ile iki arkadaşımızla seçimlere gireceğiz. Bu konuda takdir genel merkezimizin olduğundan hangi isimler olursa olsun teşkilat olarak bütün gayret ve enerjimizle sahaya ineceğiz" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaman’da milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yapanların isimleri şöyle; “Abdülcevat Can, Sefer Sarıaslan, Ali Güler, Mehmet Ural, Mehmet Alagöz, Cahit Cenk ve Mustafa Köpüklü”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!