Karaloğlu'dan yeni yıl mesajı

Güncelleme Tarihi:

Karaloğludan yeni yıl mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 10:14

Karaloğlu'dan yeni yıl mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, yeni yıl mesajında, "Acısıyla, tatlısıyla, sevinci ve hüznüyle bir yılı daha geride bırakarak hep birlikte yeni bir yıla daha 'Merhaba' diyoruz. Merhaba 2018, hoş geldin, sefa geldin" dedi.

Vali Karaloğlu, 2017 yılının gerek Antalya, gerek ülke açısından önemli, verimli bir yıl olduğunu belirtti. Vali Karaloğlu, "Bir yandan ülkemizin bir barış ve huzur adası olarak kalması için, bir yandan da 2023 hedeflerimize ulaşmak için çalıştık, mücadele verdik. Ülkemizi ve milletimizi bölmek isteyenlere fırsat vermedik. Her türlü tehdide ve saldırıya karşı etkin ve kararlı bir şekilde mücadele ettik, etmeye de devam ediyoruz, devam edeceğiz" dedi.

Karaloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2017, şehrimiz Antalya içinse, bir toparlanma yılı oldu. 2016 yılında yaşadığımız ekonomik sıkıntıları elbirliğiyle çalışarak aştık. Şehir ekonomimizin taşıyıcı sektörü olan turizmde önemli çalışmalara imza attık. Bir yandan hedef pazar ve ürün çeşitliliğimizi, bir yandan da marka bilinirliğimizi artırırken, hedeflediğimiz 10 milyon ziyaretçi sayısını aşarak turizmde eski parlak günlerimize geri döndük. Turizmin yanı sıra, tarım sektöründe yaşanan pazar sorunlarını aştık, hedef pazarlarımızı artırdık, çeşitlendirdik. Ülke genelinde gerçekleşen istihdam seferberliğinde il olarak büyük bir başarı gösterdik. Batı Akdeniz Bölgemizde yaşanan doğal felaketin zararlarını telafi ederek çiftçimizi ayağa kaldırdık. Hükümetimizin destek ve teşvikleriyle, kamu kurumlarımızın katkısı ve yerel yönetimlerimizin gayretli çalışmalarıyla, çok sayıda eser ve hizmeti Antalyamıza kazandırdık, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk."

"2018 yılına da yeni hedeflerle, yeni heyecanlarla giriyoruz. Daha güçlü, daha mutlu, daha umutlu giriyoruz. Hedefimiz, 2017'de hep birlikte elde ettiğimiz başarıları 2018'de daha ileriye, daha iyi noktalara taşımak. Yeni yılda da turizmden tarıma, sanayiden ticarete her alanda yeni eser ve hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Turizmde ziyaretçi rekoru kıracağımıza inanıyoruz. Tarımda, sanayide üretim ve ihracat rekorları kırmayı hedefliyor, umut ediyoruz. Ülkemizde ve dünya şehri Antalyamızda, yarınlara dair umutlarımızı, hedef ve beklentilerimizi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacağız. El ele, omuz omuza, ayrı-gayrı olmadan şehrimizi ve ülkemizi daha iyi yarınlara taşımak için gayret edeceğiz."

"Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın siz Antalyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere, milletimizin ve tüm insanlığın huzur, mutluluk ve tebessümüne vesile olmasını diliyor, hepinizin yeni yılını kutluyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!