Karalar, koltuğunu Yasmina'ya bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Karalar, koltuğunu Yasminaya bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 14:23

Karalar, koltuğunu Yasmina'ya bıraktı

Haberin Devamı

ADANA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, koltuğu Seyhan Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Yasmina Patır'a bıraktı.
Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte makama gelen Yasmina Patır, Başkan Karalar'a çiçek verdi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukları önemsediğini ve değer verdiğini belirten Başkan Zeydan Karalar ise "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere armağan ettiği bu anlamlı günün aslında mimarı olan meclisin yanında olduğunuzu göstermek için buradasınız" dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Karalar, makamını Yasmina Patır'a bıraktı. Koltuğa oturduktan sonra bir konuşma yapan Yasmina Patır, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınların  güvencesi olan çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada bir ilk olmakla birlikte Atamızın biz çocuklara verdiği önem ve güveni ifade etmektedir. Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu büyük eseri sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlığımızı ve mücadelemizi yılmadan sürdüreceğimizi ifade etmek isterim. Bütün arkadaşlarımın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım" dedi.

ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!