Karakullukçu, Başkan Genç'i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Karakullukçu, Başkan Gençi ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 14:33

Karakullukçu, Başkan Genç'i ziyaret etti

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Trabzon' un eski belediye başkanlarından Orhan Karakullukçu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, eski başkan Karakullukçu'nun Trabzon'un en başarılı belediye başkanlarından biri olduğunu söyledi.

Trabzon'un altyapısının Karakullukçu döneminde atıldığını belirten Başkan Genç, "Orhan bey uzun yıllar Trabzon'a hizmet etmiş ve her zaman hayırla yad edilen siyaset büyüklerimizdendir. Trabzon tarihinin gördüğü en başarılı belediye başkanlarından biridir. Trabzon siyasetine damga vurmuş örnek siyasetçilerdendir. Orhan Bey'den sonra gelenler de onun izinden, açtığı yoldan gittiler. Ama halkın nezdinde onun yeri her zaman başka olmuştur. Değerli büyüğümüz Orhan Karakullukçu'nun ziyareti, bizleri son derece memnun etti” dedi ve teşekkür etti.

BAŞKAN GENÇ ÇOK BAŞARILI

Eski Başkan Karakullukçu da, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in sergilediği demokratik yönetim anlayışının herkese örnek olması gerektiğini belirterek, "Başkanımız bugüne kadar çok başarılı bir performans çizdi. Her zaman halkla iç içe olmaya, herkesi kucaklamaya özen gösterdi. Parti ayrımı yapmadan herkesi dinledi. ‘Bunlar bana muhalefet ediyor, beni eleştiriyor’ diye kimseyle görüşmezlik etmedi. Trabzon'u oluşturan paydaşlarla istişare etmeye, onların görüş ve eleştirilerini almaya çaba sarf etti. Sanırım, başarısının altında da herkese kucak açan bu yönetim anlayışının payı büyüktür. Bundan sonra da bu görevinde aynı başarıyı sergileyeceğinden ve bu çıtayı yükselteceğinden en ufak bir şüphem dahi yoktur" şeklinde konuştu.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!