Karaköprüspor'un başına Şahapoğlu getirildi

Güncelleme Tarihi:

Karaköprüsporun başına Şahapoğlu getirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 09:59

Karaköprüspor'un başına Şahapoğlu getirildi

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - BÖLGESEL Amatör Lig 2'nci grupta mücadele veren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörlük görevine Bedih Şahapoğlu getirildi.

Bölgesel Amatör Lig 2'nci grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, ligde üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör değişikliğine gitti. Sezon başında göreve getirilen Yaşar Tosun ile yolları ayıran Karaköprü Belediyespor, teknik direktörlük görevine Bedih Şahapoğlu'nu getirdi. Şahapoğlu, yapılan sözleşmenin ardından futbolcularla antrenmana çıktı. Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, "Hiç istemediğimiz kötü sonuçlar sonrası teknik ekibimizle kan uyuşmazlığı olduğuna inanarak yollarımızı ayırdık. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bedih hocamızın takımımıza katkı yapacağına inandığımız için kendisine teklif götürdük ve anlaştık. Takımımızda bir kan değişimi oldu ve bunun faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

Karaköprü Belediyespor'da göreve getirilen Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu, ise başarılı sonuçlar almak için göreve geldiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!