Karaköprü Belediyespor’da transfer çalışması

Güncelleme Tarihi:

Karaköprü Belediyespor’da transfer çalışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 14:49

Karaköprü Belediyespor’da transfer çalışması

Haberin Devamı

 

ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA’da, Karaköprü Belediyespor, Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu ile iç transferde 6 futbolcuyla anlaşma sağladı.

               

Spor Toto 3’ncü Lig’de mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor takımın iskeletini korudu. Karaköprü Belediyespor, Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu ile birlikte 6 futbolcu ile tekrardan anlaşma sağladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Bedih Şahapoğlu ve Yardımcıları Serhat Gümüştaş ve Mehmet Şanbahar ile birlikte takım kaptanı İbrahim Ülüm, Mehmet Doğan, Ali Mesut, Fehmi Karakeçili, Serdar Canbek ve 18 yaşında ki genç yıldız Vedat Yeşilkaya ile tekrardan sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, “BAL ligini şampiyon olarak tamamladık ve Şanlıurfa’mıza ikinci bir profesyonel takım kazandırmış olduk. Teknik Direktörümüz Bedih Şahapoğlu ve yardımcı antrenörlerle birlikte 6 futbolcumuzla anlaşma sağladık. Hocalarımız dış transferle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü’müze yakışan futbolcuları kadromuza katacağız. Geçen yıl yakaladığımız başarının aynısını bul yılda yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!