Karakan'a memleketinde destek

Güncelleme Tarihi:

Karakana memleketinde destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 18:02

Karakan'a memleketinde destek

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- TÜRKİYE Hokey Federasyonu Başkanlığı'na tek aday olan Sadık Karakan'a memleketi Gaziantep'te destek veriliyor.



Ankara'da 23 Ekim'de düzenlenecek seçime aday olan Gaziantepli Sadık Karakan, hemşerilerinden destek geldi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de arayarak kutladığı Karakan’a sanayi ve iş dünyası da destek veriyor.



Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı için tek aday olmasına rağmen Türkiye’nin dört bir yanında kulüpleri ziyaret ederek projelerini anlatan Sadık Karakan, Türkiye’nin FETÖ ile mücadelesinde federasyonlara da büyük görevler düştüğünü belirtti. Uluslararası spor camialarında FETÖ’nün dünya için nasıl bir tehlike oluşturduğunu anlatacaklarını söyleyen Karakan şunları söyledi:



"Spor Federasyonu başkanlarının görev yetki ve sorumlulukları kanun ve mevzuatlarla belirlenmiştir. Ancak bir Türk vatandaşı olarak, ülkemizin her türlü problemine karşı duyarlı olmak zorundayız. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, sinsice ve haince planlar, uluslararası arenada Türkiye üzerinde yapılan algı yönetimi, Türk sporunu da etkilemiştir. Ülkemizde yapılması öngörülmüş birçok spor organizasyonun iptal edilip başka ülkelere verildiğini görüyoruz. Hadi bunu da normal karşılayalım ama ülkemizin demokrasi dışı bir terör ülkesi olarak gösterilmesine asla müsaade etmemeli ve mücadele etmeliyiz. Spor evrenseldir. Sporun dini, dili, ırkı, mezhebi olamaz. Spor; Dili, inancı, kökenleri, rengi, geçmişleri ve ekonomik durumları ne olursa olsun dünya insanlarını birbirine yaklaştırır ve kaynaştırır."



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!