Karahisar ve Garipköy'e altyapı hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Karahisar ve Garipköye altyapı hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:51

Karahisar ve Garipköy'e altyapı hizmeti

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ), Tavas'ın Garipköy ve Karahisar mahallelerinin altyapısını yeniliyor.

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ'nin Tavas'ın Karahisar ve Garipköy mahallelerinde yürüttüğü altyapı çalışmalarını inceledi. AK Partili Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'la birlikte Garipköy ve Karahisar'a giden Zolan, DESKİ yetkililerinden altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Zolan, Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından tüm sistemi oturttuklarını, cenaze, itfaiye, altyapı gibi hizmetlerin sağlıklı olarak yürütüldüğünü belirtti.

Karahisar ve Garipköy'e verdikleri altyapı sözünü yerine getirdiklerini belirten Zolan, "Daha önce bir söz vermiştik. O sözümüzü yerine getirmek için çalışıyoruz. Çok şükür alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Bunlar daha da artarak devam edecek. Altyapı bittikten sonra Tavas Belediyesi'yle birlikte kaldırımıyla, asfaltıyla, kilit taşıyla baştan aşağı yapacağız. Denizli'de ne varsa ilçelerde ve mahallerde de aynısı olacak" dedi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!