Karagül yeni bölümünde neler yaşanacak? 107. Bölüm fragmanını izle!

Güncelleme Tarihi:

Karagül yeni bölümünde neler yaşanacak 107. Bölüm fragmanını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 03:41

Her Cuma Fox’ta ekrana gelen Karagül 107. bölümüyle devam ediyor. Bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yeni bölümünde Melek Sabri’nin öcünü almak için Rüstem’le evlenirken, Kendal ve Kenan arasındaki kıyasıya mücadele devam edecek. İşte Karagül 107. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları…

Haberin Devamı

Fox ekranlarının iddialı dizisi Karagül, yeni bölümleriyle ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Bu akşam 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizinin yeni bölümünde seyirciyi heyecanlı dakikalar bekliyor. İşte 107. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar…

KARAGÜL 107. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Melek, en büyük tepki ve karşı çıkışı Özlem ve Kadriye’den görmesine rağmen geri atmayacak ve Sabri’nin intikamını alana kadar ölüm yürüyüşüne devam edecektir. Ancak Melek için tehlike devam etmektedir.

Baran’ın, amcasının karşısına Ebru ve kardeşleri için bir kez daha dikilmesi, Narin’in endişelerini körüklemeye devam etse de Narin bunun önüne geçemeyeceğini anlar. Baran her ne kadar Ebru’ya yaklaşmasa da kardeşleri ile olan bağını güçlendirmeye devam edecektir. Kadriye konağın sırlarla dolu mahzeninde kendisine biçtiği kaderi kendi elleriyle örmeye devam ederken, bir gün hesaplaşmak zorunda kalacağı günahları ve sakladığı sırları yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya başlayacaktır.

Haberin Devamı

Kendal ve Kenan arasındaki kıyasıya mücadele artık önüne geçilemez bir hal alır. İyi ve kötü dengesi artık ölümüne girilen bir savaştır. Ve bu savaştan her hamlede bir taraf kazansa da taraflardan birinin sonu kaçınılmaz sona doğru hızla gitmektedir.

Serdar duyduklarının şokunu atlatamaz ve evliliğe giden Ada ve Serdar, ayrılığın kıyısına kadar gelirler. Ada’nın ortasında kaldığı iftira Maya ile de arasının bozulmasına sebep olurken, bundan Emre’de payını alacaktır. 

KARAGÜL 107. BÖLÜM FRAGMANI

Karagül’ün yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da Fox’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın... 

BAKMADAN GEÇME!