Karagül izle yeni bölümde Kendal neye uğradığını şaşıracak | FOX TV

Güncelleme Tarihi:

Karagül izle yeni bölümde Kendal neye uğradığını şaşıracak | FOX TV
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 11:55

“Lale Devri” ve “Yer Gök Aşk”ın yapımcısı Avşar Film'in dizisi “Karagül”ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Kendal, Melek’i kontrole götürmek istemesi üzerine ilk tepkiyi Baran’dan görse de, son noktayı Ebru koyar ve Kendal’ın karşısına dikilir. Karagül 66. bölümüyle 9 Aralık Cuma günü saat 20.00'da ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Yeni bölümde neler olacak? Ebru’nun tepkisi karşısında konak kadınları da Ebru’nun arkasında yer alınca, Kendal neye uğradığını şaşırır.

Bu, konak içindeki dengeleri yeniden yerinden oynatır ve Kendal’ın Ebru’ya olan düşmanlığını perçinler. Melek’in haberi tüm Halfeti’de çalkalanmaktadır. Kadriye bu duruma sessiz kalmaz ve bütün Halfeti’ye akıllara kazınacak bir ders verir. Ada’nın kaçtığını öğrenen Ebru ise, Baran’la birlikte peşine düşer.

Ebru kızını durdurabilmek için her şeyi göze almıştır. Baran kendinden beklenmedik şeyler yapar ve güvenlik tarafından gözaltına alınır. Fırat’tan haber alamayan Narin, iyiden iyiye panikler ve Kendal’ı sıkıştırmaya başlar. Serdar, Ada’nın gerçeği öğrendiğinden şüphelenir ve Maya ile konuşmaya karar verir. Fırat’ın arabasının nehre uçtuğunu gören şahit, sessiz kalmaz...

Haberin Devamı

Belki de Kendal’ın ipini çekecek olan telefonu eder. Oğuz aramalara başlar ve nehre düşen aracın Fırat’ın arabası olduğu anlaşılır.
Kadriye her doğulu kadın gibi göz yaşını içine akıtarak acısını yaşayan bir kadındır. Onun gibi bir ağa karısının, ağlamak gibi bir zayıflığı asla olmamalıdır. Kadriye’nin yufka yüreği biraz olsun bu acılarla taşlaşsa da, hiç bir zaman içindeki anaçlık ve sevgi tam anlamıyla körelmemiştir. Kadriye tam bir Anadolu kadınıdır.

Karagül izle yeni bölümde Kendal neye uğradığını şaşıracak | FOX TV

Gerektiğinde sert, evine sahip çıkan, çocuklarının anası, kocasına sonsuz itaat eden, ele güne karşı ailesine laf söylettirmeyen bir kadın...

KARAGÜL FOX TV CANLI YAYIN AKIŞI

KARAGÜL DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?
Ebru Sezgin Şanverdi - Ece Uslu ( Murat'ın eşi), Murat Şanverdi - Özcan Deniz, Kendal Şanverdi - Mesut Akusta ( Murat'ın abisi), Baran Şanverdi - Mert Yazıcıoğlu ( Murat ve Ebru'nun oğlu)
Maya Şanverdi - İlayda Çevik ( Murat ve Ebru'nun kızı )i, Ada Şanverdi - Ayça Ayçin Turan ( Murat ve Ebru'nun kızı ), Özlem Şanverdi - Hilal Altınbilek ( Kendal'ın 2.eşi ), Kadriye Şanverdi - Şerefi Sezer ( Murat ve Kendal'ın annesi), Narin Mecan - Özlem Conker ( Murat'ın teyze kızı, Murat'ın dini nikâhlı eşi), Fırat Mecan - Yavuz Bingöl (Narin'in abisi, Murat'ın teyzesinin oğlu), Serdar Burak Çelik
Karagül dizisinde Özcan Deniz’in canlandırdığı Murat Şanverdi nasıl bir karakterdi?

Haberin Devamı

KARAKTERLER
Ebru Sezgin Şanverdi
Ece Uslu
Ebru’nun çocukluğu tuvaller, kitaplar, hayvanlar, üniversiteler, amfiler arasında geçer. Ne kadar yoğun olurlarsa olsun her konuda babasının sevgisini desteğini alarak büyür. Ama annesiyle arasında her zaman bir iktidar savaşı olmuştur.Ebru teoride çok iyi bir anne olmuştur, ancak pratikle alakası yoktur. Bu arada da büyüdüğüne kanaat getirdiği kızlarını biraz ihmal eder. Ebru bir günde öğrenecektir ailesinin aslında hiç de sandığı gibi mükemmel olmadığını... Kendisine yalan bir dünya kurduğunu.. En güvendiği kocasının aslında ona bir yabancı olduğunu sadece bir günde öğrenecektir.

Murat Şanverdi
Özcan Deniz
Murat, Halfeti’de ailesinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 5 kardeştirler.Murat küçüklüğünden beri kendisini ailesine tam olarak ait hissedememiştir. Okuduğu kitaplardan etkilenerek hep başka dünyalarda yaşamak istemiştir. Kendisini bir proje gibi baştan aşağı yeniden tasarlar. Ama fark edemediği şey şudur ki ekşi hamurdan baklava olmaz. Murat hayatını, geçmişini, ailesini ve geleceğini Fırat’ın azgın sularına bıraktığında, bütün taşların yerinden oynayacağını bilerek arkasında sır dolu bir hayat bırakır.

Haberin Devamı

Kendal Şanverdi
Mesut Akusta
Kendal, Halfeti’nin ağası Mehdi’nin ilk çocuğu olarak davullarla zurnalarla kurbanlarla kutlanarak dünyaya gelir. Mehdi oğullarına daha küçük yaşlarından itibaren güçlü olmayı, erkek olmayı ve bu topraklara yaraşır ağalar olmakla ilgili herşeyi öğretmek ister. Babasının Murat’ı daha çok sevdiğine emin olan Kendal’ın öfkesi hiç dinmeyecektir. Babasının ölümüyle tek otorite haline gelir, ağa olur. Murat’ın da işlerinin kötü olduğu haberi gelir. Bu Kendal’ı daha da keyiflendirir. Hatta Murat’ın gelip artık ondan para istemesi de egosunu okşar. Kendal başarmıştır. Ailesi ve halkının kahramanı odur artık.

Fırat Mercan
Yavuz Bingöl
Babası Yusuf, dedesi Aşit ve onun babası da.. Hepsi Gaziantep’in ünlü sedef kakma ustalarıdır. Fırat’ın çocukluktan beri ilk oyuncaklarıdır sedef parçaları, tahtalar, çekiç, macun... Fırat erken yaşta babası Yusuf’u ve annesi Berivan’ı bir tren kazasında kaybeder.Fırat sert bir öğretmendir. Hayatında hep yaptığı gibi, yanlışlarını direk ve sert bir dille gençlere söyler. Bahane kabul etmez, şımarıklığa tahammülü yoktur. Fırat hayatta doğru bildiğini direk ve olduğu gibi konuşmanın erdemine inanır. Gençler bu az konuşan, sert ama mert adamı severler ve sayarlar. Gençler, sedef kakarken alttan alta hayat dersi aldıklarını fark etmeden dönerler her akşam evlerine. Fırat bu delikanlılara bir umut vermektedir, bir altın bilezik. Ama Gaziantep’in çarşısında bile dükkanlar kan ağlamaktadır. Ne yapan kalmıştır ne de satın alan. Yapılan sandıklar, aynalar, fiskos masaları, mücevher kutuları depolarda çürümektedir. Fırat bir yolunu bulup, fırsatlar diyarı İstanbul’a ulaştırmalıdır bunları.

Haberin Devamı

Baran Şanverdi
Mert Yazıcıoğlu
Baran sert ve hoyratlığının yanında anasına sevgisini göstermekten hiç kaçınmaz. Narin’e çok düşkündür. Anasının bir damla gözyaşı dökmesi onu kahreder. Annesini kimsenin üzmeye hakkı yoktur ona göre. İstanbul’u ne kadar merak etse de, o babası gibi değil amcası gibi bu topraklara ait olmayı istemektedir. İstanbul’a ve insanlarına önyagıyla bakar, “Ne gideceğim oralara, oradakiler hep yozlaşmış, sütü bozulmuş insanlar. Oralarda insanlık ölmüş, biz buralarda örfü adeti baş tacı ediyoruz” der. Her fırsatta İstanbul’u kötüler. Onun hayali bu topraklarda kalıp amcasının izinden gitmektir.

Kadriye Şanverdi
Şerif Sezer
Kadriye her doğulu kadın gibi göz yaşını içine akıtarak acısını yaşayan bir kadındır. Onun gibi bir ağa karısının, ağlamak gibi bir zayıflığı asla olmamalıdır. Kadriye’nin yufka yüreği biraz olsun bu acılarla taşlaşsa da, hiç bir zaman içindeki anaçlık ve sevgi tam anlamıyla körelmemiştir. Kadriye tam bir Anadolu kadınıdır. Gerektiğinde sert, evine sahip çıkan, çocuklarının anası, kocasına sonsuz itaat eden, ele güne karşı ailesine laf söylettirmeyen bir kadın...

Haberin Devamı

Narin Mercan
Özlem Conker
6 yaşında öksüz ve yetim kalmış, kim baksa yüzüne ah kadersiz demiş. Güzelliği dillere destan, adı gibi narin ve kırılgan. Küçük yaştan beri kendisine acıyarak bakan gözlere alışarak büyür Narin, kendi de kendine acır hale gelmiş. Hayatta hep kaybeden olmuş. O da bir süre sonra kendini kadersiz beller, buna inanır. Abisinin kanatları altında, kendi dünyasında, sessizce büyür. İçine kapanık ve hassas yapısı, herkesle kolay ilişki kurmasına izin vermez. Zaten ona da öyle öğretilir hayat. Sessiz ol arsız demesinler!

Maya Şanverdi
İlayda Çelik
Maya’nın az ama candan arkadaşları vardır. Sessiz ve içe kapanık mizacı ve inekliği yüzünden bazen alay konusu olur.Maya sezgileri çok kuvvetli ve gözlemci bir çocuktur. Kendisi huzursuzluk yaratan kişi olmak istemediği gibi, anne ve babalarının onlardan gizlemeye çalıştıkları huzursuzluk verici sırları da anlar. Maya, babasının dönem dönem Halfeti’ye gidişinin sadece işle ilgili olmadığını hisseder.

Ada Şanverdi
Ayça Ayçin Turan
Tıpkı isminin manası gibi, kendine has, özgür ve güzel bir genç kızdır Ada. İnsanların onu keşfetmek istemesinden her zaman haz almıştır. Gizemli olmak, değişik olmak, insanların dikkatini üzerinde toplamak onun için önemlidir.Ada, sanki annesinin pasifliğine inat, aktif ve capcanlı bir kız olmuştur. Herşeye çabuk karar verebilen, karar vermek isteyen bir çocuk olmuştur. Sadece insanları değil, erkekleri de bir şekilde kontrol edebileceğini düşünmüştür. Annesi hiçbir konuda karar verememiş, bu pasif haliyle, babası ne dese onu yapmıştır. Babası kahramanı olmuştur hep. Eğer günün birinde kendine bir erkek seçecek olursa mutlaka babası gibi olacaktır o adam; karizmatik ve yakışıklı. Ama seçecek kişi Ada olacaktır, asla seçilen olmayacaktır.

KARAGÜL 66. BÖLÜM FRAGMANI İZLE – 9 ARALIK CUMA

BAKMADAN GEÇME!