Karagül izle yeni bölüm özeti | FOX TV canlı yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Karagül izle yeni bölüm özeti | FOX TV canlı yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2015 16:35

Kendal, Mehdi bebek uğruna elini kana bulamaktan vazgeçmez. Her ne kadar, iz bırakmadan işini bitirdiğini düşünse de, kader bu kez Kendal’ı beklemediği bir yerden gözetlemekte ve ona bir sürpriz hazırlamaktadır... Halfeti'nin kendine has atmosferinde geçen bir varoluş hikayesi Karagül 2 Ocak Cuma 65. yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti...

Haberin Devamı

Ebru ve Baran, Fırat’ın kendilerini çağırması üzerine atölyeye giderler. Ancak gördükleri karşısında ikisi de şok olur.

Ebru, bunun peşini bırakmamaya kararlıdır. Bu durum Baran ve Ebru’yugün geçtikte yakınlaştırırken, Narin ve Kendal’ın endişe ve paniklerinin artmasına neden olacaktır. Melek, Sabri ile arasında geçenleri bir sır gibi saklamaktadır. Dedikoduların alıp başını gitmesi Kendal’ın namus damarını yeniden kabartır. Kendal hiç kimsenin beklemediği bir adım atar.

KARAGÜL DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?
Ebru Sezgin Şanverdi - Ece Uslu ( Murat'ın eşi), Murat Şanverdi - Özcan Deniz, Kendal Şanverdi - Mesut Akusta ( Murat'ın abisi), Baran Şanverdi - Mert Yazıcıoğlu ( Murat ve Ebru'nun oğlu)
Maya Şanverdi - İlayda Çevik ( Murat ve Ebru'nun kızı )i, Ada Şanverdi - Ayça Ayçin Turan ( Murat ve Ebru'nun kızı ), Özlem Şanverdi - Hilal Altınbilek ( Kendal'ın 2.eşi ), Kadriye Şanverdi - Şerefi Sezer ( Murat ve Kendal'ın annesi), Narin Mecan - Özlem Conker ( Murat'ın teyze kızı, Murat'ın dini nikâhlı eşi), Fırat Mecan - Yavuz Bingöl (Narin'in abisi, Murat'ın teyzesinin oğlu), Serdar Burak Çelik
Bu, en başta Kadriye ve konak kadınlarını yeniden ayağa kaldırır. Ancak Kendal bu kez Baran’ı da karşısında bulur. Ada ile Emre’nin sürpriz bir şekilde yeniden karşılaşmaları ve Serdar’ın bu karşılaşmaya verdiği tepki hiç birinin hesap edemeyeceği kadar büyür. İşin içine Ebru, Oğuz ve Elif de karışır. Üzerindeki baskıya dayanamayan ve Maya ile Serdar’ın arasına sıkışıp kalan Ada, çareyi İstanbul’a kaçmakta bulur.

Haberin Devamı

Karagül izle yeni bölüm özeti | FOX TV canlı yayın akışı

FOX TV CANLI YAYIN AKIŞI

KARAGÜL dizisinde Özcan Deniz’in canlandırdığı Murat Şanverdi nasıl bir karakterdi?

Murat Şanverdi (Özcan Deniz) geri döndü. 5 kardeşten en soğuk ve sert yapıya sahip olan Murat çocukluğundan beri kendisini ailesine hiç ait hissetmemiştir. Kitap ve roman okumayı çok seven Murat, onlardan etkilenerek hep bambaşka yerlerde yaşamını devam ettirmek istemiştir. Bu yüzden kendini bir proje olarak görür ve baştan aşağı yeniden dizayn eder. Fakat farkına varamadığı tek şey eskilerin de dediği gibi ‘Ekşi hamurdan baklava olmaz’. Murat tüm hayatını, geleceğini, ailesini ve sevdiklerini ve geçmişini Fırat’ın sularında bırakır ve ortadan kaybolur. Herkes onu öldü sanmaktadır ama cesedi bulunamamıştır.

Haberin Devamı

KARAGÜL 65. BÖLÜM FRAGMANI İZLE – 2 OCAK CUMA

BAKMADAN GEÇME!