Karagül 99. yeni bölüm fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Karagül 99. yeni bölüm fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 10:59

Fox ekranlarının sevilen dizisi Karagül'ün 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde de heyecan yine dorukta olacak. İşte geçen bölümün detayları ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dizi severlerin 4 sezondur merakla takip ettiği Karagül cuma akşamı yeni bölümüyle izleyecilerinin karşısına çıkacak. Dizi, geçen bölüm olduğu gibi bu bölümde de dizi severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Peki Karagül'ün geçen bölümünde neler oldu?

KARAGÜL 99. BÖLÜM FRAGMANI

KARAGÜL 98. BÖLÜM ÖZETİ

Narin pes etti
Kaderden, kaçamayacağını anlayan Narin artık teslim olur... Baran gerçeği öğrenecektir. Bunu söylemek günahının ağırlığı altında ezilen Kadriye için hayatının en zor konuşması olsa da Baran’a gerçeği anlatır. Baran içindeki boşluğu nasıl dolduracak bu gerçekle yüzleşebilecek mi?

Sabri vefad etti...
Sabri Azrail’le olan savaşını kaybeder... Sabri’nin ölümüyle birlikte artık Melek için hiç bir şey aynı olmayacaktır. Bundan sonra Melek ne yapacak? Hayattan intikamını nasıl alacak?

 

 

Haberin Devamı

Ada her şeyi itiraf etti
Diğer yandan Ada, işlediği suçun ağırlığı altında ezilir ve bunu kaldıramaz... Ebru’nun suçu üstlenmesine rağmen gider her şeyi itiraf eder...

Ebru evlatlarını bir araya toplamaya çalışacak
Ebru, evlatlarını bir araya toplamaya çalışırken onlar ulaşamayacağı kadar uzaklara düşmektedir. Ebru, Halfeti’de girdiği bu büyük savaşı kazanabilecek ve çocuklarını bir araya toplayabilecek mi?